Coldwell Banker a încheiat un parteneriat de promovare reciprocă cu Romtelecom a ofertelor din portofoliile acestor două companii. În plus, Coldwell Banker va oferi şi servicii de consultanţă, dar va promova şi oferta serviciilor de telefonie a operatorului.

16501-romtelecom_53185700.jpg"Acordul include doua componente principale. Prima este reprezentată de publicarea ofertelor de spaţii imobiliare intermediate de Coldwell Banker pe pagina web a Romtelecom. Astfel, celor câteva sute de anunţuri de închiriere sau vânzare a spaţiilor Romtelecom, li se vor adăuga câteva mii de anunţuri promovate de Coldwell Banker", se arată într-un comunicat de presă.

Romtelecom a lansat pagina web în luna august 2010, ca spaţiu de promovare a proprietaţilor imobiliare ale companiei, în condiţiile în care Romtelecom are un portofoliu vast de imobiliare din ţară, de la spatii logistice la spatii comerciale si de birouri.

În plus, Coldwell Banker va mai promova în reţeaua de sucursale pe care le deţine la nivel naţional, în număr de 15 şi care va ajunge la 20 de unităţi la sfârşitul acestui an, şi oferta de servicii a operatorului telecom.

"Am considerat că există sinergii între serviciile noastre şi oferta diviziei Romtelecom care gestionează portofoliul imobiliar al companiei. În plus, ambele companii vor avea o expunere mai bună a ofertelor şi serviciilor oferite. Dorim ca parteneriatul dintre Coldwell Banker şi Romtelecom să evolueze şi să deschidă calea unor noi colaborări", a declarat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of România.


Sursa

17 February 2011