Dezvoltatorul celui mai mare mall din România - The Colosseum, din Chitila, a schimbat agentul de închiriere.

21473-colosseum_82216400.jpgAstfel, Nova Imobiliare a desemnat companiile de consultanţă Colliers International şi DTZ Echinox să închirieze cea de-a doua fază a proiectului.

„În momentul de faţă ne pregătim pentru a doua fază a proiectului, mall-ul propriu-zis. Acesta nu va fi doar un alt centru comercial local, ci un lider de piaţa, cum e centrul Bluewater din Londra. Mall-ul a fost conceput astfel încât să ofere un grad înalt de flexibilitate în ceea ce priveşte organizarea spaţiului. Astfel, comerciantii vor putea sa obţină spaţii de vânzare de dimensiunea pe care o doresc, ceea ce le va permite să îşi expună întreaga gamă de produse, ceva ce nu se întâmpla de obicei în centrele comerciale din România", a declarat Panico Panayi, preşedintele companiei Nova Imobiliare.

Prima fază a proiectului Colosseum - parcul de retail - a fost inaugurată în această toamnă, odată cu deschiderea primului magazin Leroy Merlin din România şi a hypermarketului Carrefour.

Pe lângă parcul retail de 53.000 de mp, proiectul va include un mall cu 480 de magazine pe 137.000 de mp. Mallul va mai avea şi un cinematograf cu 12 săli, dotat cu tehnologie ultramodernă, mai multe restaurante şi trei artere comerciale, dispuse în formă de triunghi: Via Milano, care va oferi mărcile cele mai populare, Corso Capri, care va satisface nevoile adolescenţilor şi tinerilor şi Bulevardul Bellini, o destinatie de lux dedicată mărcilor exclusiviste.

Constructia mall-ului, care va fi livrat în mai multe faze, va incepe în toamna lui 2012 şi va fi finalizată în 2016. Investiţia totală în proiectul Colosseum se ridică la 350 de milioane de euro.


Sursa

12 October 2011