Conarg Real Estate, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Quadra 2 din Politehnică, a lansat o campanie de promovare a proiectului în urma căreia va oferi ca premii o serie de electronice, dar şi un an de cazare gratuită într-o garsonieră din complex. Promoţia se adresează studenţilor.

21506-quadra_9452530d40.jpgCampania se va desfăşura până în 15 decembrie, în preajma facultăţilor din Capitală.

„Tinerii care vor întâlni promoteri Quadra 2, vor primi câte o cheie care va deschide uşa unei garsoniere din ansamblul nostru rezidenţial. În spatele acelei uşi vor găsi unul dintre zecile de premii constând în notebook-uri, tablete, telefoane mobile, aparate foto digitale sau mp3 playere. În plus, completarea talonului de concurs şi înscrierea la tombola din decembrie le oferă şansa de a câştiga marele premiu, un an în Quadra 2. Gratis" , spune Romeo Căzănescu, director general al Conarg Real Estate.

Ansamblul Quadra 2 este compus din 226 de garsoniere, la preţuri începând de la 38.900 euro + TVA 5%. Proiectul este amplasat în vecinătatea primului complex livrat de Conarg Real Estate, Quadra Place, în zona Parcului Politehnicii.


Sursa

14 October 2011