Perioada cu care ne confruntam aduce macar o veste buna pentru cumparatori: dezvoltatorii vin cu solutii din ce in ce mai avantajoase si inovative pentru a-si atrage clientii.

Un exemplu in acest sens este dat si de compania ARH Ventures, dezvoltatorul proiectului imobiliar Maple Place, singurul proiect imobiliar realizat pe structura metalica din Romania, care va fi prezent si la Targul National Imobiliar care incepe joi.

Acestia au apelat la un concept arhi-cunoscut in lumea hoteliera, „All inclusive" , sistem preferat de multe ori de catre clienti pentru avantajul dat de oferirea unui complex de servicii la preturi care se dovedesc in final a fi avantajoase.

Conceptul Alege Viata All Inclusive l-am creat pentru cei care isi doresc confortul unui camin. Cei care aleg Maple Place gasesc aici tot ceea ce au nevoie pentru a se simti acasa: o locuinta complet finisata in modelele alese de client, bucataria utilata cu echipament electrocasnic marca HotPoint Ariston, mobilier facut la comanda, conceput de un designer de interior dupa nevoile si dorintele fiecarui client, gradina amenajata de 200 mp, unde copiii se pot juca in voie, o comunitate de prieteni care iti va fi mereu alaturi, sisteme inovatoare de constructie, care te vor ajuta sa consumi mai putina energie si te vor proteja mai bine impotriva schimbarilor climaterice sau a dezastrelor naturale. In aceasta perioada am pregatit si un bonus: tot noi ne ocupam si de perdele si draperii pentru intreaga casa" a declarat Anca Axente, Marketing Manager.

Ansamblul rezidential Maple Place se afla in localitatea Balotesti situata pe DN1, la nord de Capitala si la doar 6 km de aeroportul Otopeni. Localitatea este in imediata apropiere fata de orasul Otopeni (sud) si a localitatii Corbeanca (vest). Constructiile Ansamblului Rezidential Maple Place au demarat in luna iulie 2009, iar in octombrie 2009 au fost finalizate primele 2 case din cadrul proiectului si a fost demarata constructia urmatoarelor 6. Fiecare casa este construita in regim P+E si are o suprafata desfasurata de 164, 18 mp. Suprafata totala a terenului achizitionat este de circa 400 mp. Fiecare locuinta este dotata cu 2 locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 mp. Casele sunt livrate la cheie, avand toate utilitatile necesare (apa, gaze, canalizare, electricitate, racord la internet, telefonie fixa, cablu), cu contorizare individuala.

Valoarea investitiei pentru realizarea proiectului rezidential este de peste 8 milioane de euro si cuprinde terenul, infrastructura proiectului, constructiile si realizarea facilitatilor.







12 May 2010