Mai mult decât imobiliare!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Condiții de lucru mai bune, pentru 200.000 de români

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 849

Drepturile angajaților sunt luate în seros de tot mai multe companii care activează în România. Acest lucru este valabil în special în cazul celor cu acționariat străin. Paradoxal, criza imobiliară a contribuit și ea la bunăstarea angajaților: prețurile mai mici au încurajat angajatorii să investească în clădiri de ultimă generație, construite pentru a fi prietenoase cu cei care le vor trece pragul, cu mediul, dar și cu bugetele chiriașilor sau proprietarilor.

cladire birouriNumărul angajaților care lucrează în clădiri de birouri noi crește într-un ritm spectaculos, marcând record după record. Dacă anul trecut, 200.000 de persoane lucrau în medi office noi, pentru anul acesta este de așteptat ca numărul lor să crească.

Pentru prima dată, numărul celor care lucrează în clădirile de birouri moderne depășește 200.000. Pentru anul acesta, dacă ne raportăm la volumul anunțat al livrărilor și rata de neocupare marcată la finalul lui 2015, putem estima că numărul de angajați care lucrează în clădirile moderne ar putea ajunge la 240.000, la finalul anului”, explică Mihaela Gălățanu, Head of Research DTZ Echinox. 

Cei mai mulți dintre angajații care lucrează în birouri moderne se află în Pipera Sud, respectiv 38.000 de abgajai. Urmează tronsonul Barbu Văcărescu-Florească, unde lucrează 31.000 de angajați și Piața Victorieim, cu 25.000 de angajați. În Centru și în Băneasa, numărul angajaților din clădirile de birouri moderne urcă la 20.000. la polul opus, cele mai puțin populate clădiri office moderne se află în Est și Sud. Dar în timp ce orice angajat are condiții de lucru bune în clădirile de birouri moderne, cu adevărat spectaculoase sunt clădirile destinate operațiunilor principale, cunoscute drept headquarters. Acestea se află în zone precum Piața Victoriei - Aviatorilor, zona centrală și zona de Centru Nord, fără a lua în calcul zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Aceste clădiri oferă cea mai mare suprafață destinată fiecărui angajat în parte.

CITEȘTE ȘI:

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
300Imopedianew.jpg

RSS
Primeste stirile pe e-mail
OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
gama300_250.jpg
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video