Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Construcţia World Trade Center 3 ar putea fi oprită din lipsă de chiriaşi

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1049

Planurile de construcţie a unui zgârie-nori cu 80 de etaje în zona ”Ground Zero” din New York, unde până la atacurile teroriste din 2001 se înălţau falnicele turnuri World Trade Center, s-ar putea opri la etajul şapte, în cazul în care nu vor fi găsiţi mai mulţi chiriaşi, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate discuţiilor.

sursa: capital.roGăsirea aşa numiţilor chiriaşi ancoră pentru cel puţin 37.000 de metri pătraţi s-a dovedit a fi o sarcină mai grea decât s-a anticipat în primă fază, în contextul în care companiile financiare din New York trec printr-un proces de restructurare a personalului şi de reducere a cheltuielilor pentru spaţiu.

Construcţia World Trade Center 3 ar fi trebuit să fie a treia cea mai înaltă clădire office din complexul World Trade Center, o investiţie totală estimată la 11,7 miliarde de dolari. În cazul în care proiectul se va opri la etajul şapte, dezvoltatorii Silverstein Properties spun că există posibilitatea să continue lucrările mai târziu, când finanţarea va fi asigurată.

Silverstein a anunţat într-un comunicat că rămâne "determinat 100%" pentru a construi toate cele 80 de etaje ale Three World Trade Center aşa cum a fost în plan, cât de repede posibil. Termenul de finalizare al turnului era iniţial anul 2015.

Autoritatea Portuară, proprietarul iniţial al proiectului, şi-a luat angajamentul de a construi World Trade Center 1, un zgârie nori de 104 etaje (din care au fost ridicate 90 până acum), iar compania Silverstein Properties se ocupă de ridicarea celor 72 de etaje ale World Trade Center 4 (până acum au fost construite 54 de etaje). Ambele au termen de finalizare anul viitor. Baza turnului cu numărul 2 este şi ea în construcţie, fără a fi stabilit un termen limită.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video