Bara, sut si...GOL! Vor striga in cor, daca au noroc si lipici la minge, participantii la Cupa Constructorilor 2009-2010, care va avea loc in luna noiembrie a acestui an.

FOTO:www.haziar.roAflata la cea de-a treia editie, Cupa Constructorilor, se va desfasura la Sala de Sport a institutiei din Bd. Lacul Tei, inaugurata anul trecut.  

La fel ca si la editia precedenta, in lotul de 15 jucatori al unei echipe poate fi inclus si un "stranier" (persoana ce nu este angajata in cadrul firmei respective).

Sistemul de joc este (5 jucatori de camp si un portar), iar un meci va avea 2 reprize a cate 20 de minute. In functie de numarul de echipe inscrise, competitia va avea doua faze (grupe si eliminatorii), fiecare companie urmand a disputa intre 7 si 10 partide.

Pe langa bine meritata Cupa care va reveni echipei castigatoare, toti participantii vor avea de castigat: o minge oficiala a competitiei personalizata cu sigla cupei.

FOTO:timon.roPrima editie a avut loc in toamna anului trecut, iar cea de-a doua tot anul acesta, in incinta arenei Juventus din Bucuresti, in perioada 11 mai - 5 iulie 2009, fiind castigata de echipa ADMEDIA (organizatoare a targului imobiliar TIMON).

Participantii editiei din noiembrie sunt: Valrom Industrie, Iridex Group Constructii, Fabryo Corporation, Elmet Construct, Proinstal Grup, Alf Company, Rehau Polymer, T&T Access Solution, Baumix , Chimtitan , Agenda Constructiilor, Isomat Romania, Rampa Invest, Admedia Consulta, Doors International,  Hilti Romania.

 

 

2 October 2009