Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Consumul de căldură poate fi transmis online, iar proprietarii îşi pot estima consumul viitor

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 1840

Compania Ista Romania, furnizor de servicii în contorizarea indivituală a căldurii, a anunţat introducerea a două noi servicii privind eficientizarea transferului de informaţii privind consumul de căldură. Compania a lansat o platformă online prin intermediul căreia clienţii - administratori sau proprietari persoane fizice - pot transmite consumul lunar online, pot genera statistici şi prognoze de consum, iar notele de consum pot fi trimise către asociaţiile de proprietari tot prin e-mail.

sursa: capital.ro„Introducerea serviciului gratuit de transmitere a notelor de consum prin e-mail vine să faciliteze accesul administratorilor de bloc la consumurile individuale de căldură din apartamentele aferente blocului pe care îl reprezintă, evitând astfel deplasarea la centrul nostru pentru obţinerea statisticilor, dar şi introducerea rapidă a datelor în programele proprii de calcul al întreţinerii. Web portalul oferă posibilitatea, chiar şi unui proprietar persoană fizică, să-şi monitorizeze consumul aferent apartamentului. Cu ajutorul acestui instrument, se pot efectua statistici, dar şi estimări privind consumul, pentru o mai mare eficienţă", a declarat Marian Sisu, directorul general al Ista Romania.

Compania s-a concentrat în acest an pe realizarea de investiţii în infrastructura IT, lansând recent repartitoare care înregistrează singure consumul şi transmit datele prin GPRS/GPS direct la centrul de colectare.

Pentru a eficientiza plăţile, Ista ofera clienţilor săi şi un serviciu gratuit de achitare a facturilor de servicii la orice sucursală UniCredit Ţiriac Bank, comisioanele aferente tranzacţiei fiind suportate de către companie.

Ista România are o cotă de piaţă de 42% şi o reţea de 22 de puncte de lucru, la nivel naţional. Compania are montate peste 42 milioane de repartitoare de costuri şi contoare de apă în întrega lume.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video