Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

"Continentalul" din Cluj, la a şaptea licitaţie

Publicat: | Sursa: income magazine | Numar afişări: 2085

Fostul hotel Continental din Cluj, o cladire monument istoric de referinta, este din nou scos la licitaţie în noiembrie, după ce la primele şapte termene nu s-au găsit cumpărători.

sursa: incomemagazine.roPentru noua serie de licitaţii preţul de pornire este diminuat cu 10% faţă de cele precedente, a anunţat lichidatorul judiciar al proprietarului clădirii, societatea Ardeleana Alba Iulia, intrată în faliment. Următoarea licitaţie va fi organizată în 5 noiembrie, iar în caz de neadjudecare aceasta se va relua în 9, 12, 16, 19, 23 şi 26 noiembrie, în aceleaşi condiţii. Noul preţ de pornire este de 5,92 milioane de euro, fără TVA.

În ciuda celor şapte tentative de licitaţie eşuate, reprezentanţii lichidatorului spun că există interes în mediul privat pentru cumpărarea imobilului. In iunie 2012, cel mai important activ din portofoliul Ardeleana, fostul hotel Continental, a fost scos la licitatie la 6,58 milioane de euro, fără TVA.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
vlad300.png

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video