Vânzările de apartamente în proiectul Cosmopolis (pre-contracte şi vânzări noi) au generat anul acesta venituri de 15 milioane de euro.

15756-locuinte1.jpg"Am vândut în total 60 de apartamente în acest an, cu o medie de 5 unităţi pe lună", spune Ahmet Buyukhanli actionarul majoritar al Opus Land Development dezvoltatorul Cosmopolis, care a precizat că "interesul cel mai mare a fost pentru apartamentele cu 3 camere, acestea având un procentaj de 70% din vânzări."

Până în prezent a fost livrată prima fază a proiectului Cosmopolis, cu 585 de apartamente din care mai sunt disponibile la vânzare doar 20.

Lucrările de construcţie pentru faza a doua sunt în plină desfăşurare. "În 2011 vom livra 118 apartamente în faza a doua Cosmopolis. 34 de unităţi vor fi livrate la sfârşitul lunii ianuarie 2011. Succesul înregistrat cu vânzările apartamentelor din faza a doua ne-a încurajat să planificăm construcţia a încă 5 blocuri cu un total de 202 apartamente. Lucrările vor începe în martie 2011 şi apartamentele vor fi livrate începând cu 2012" a adăugat Buyukhanli.

Noile blocuri vor include studiouri, apartamente cu două si trei camere, ale căror preţuri vor porni de la 39.000 euro + 5% TVA pentru studiouri şi de la 60.000 euro + 5% TVA pentru apartamentele de trei camere. Faza a doua a fost finanţată în întregime din fonduri proprii şi sume provenite din vânzările apartamentelor.

Proiectul Cosmopolis se află în zona de nord-est a Capitalei şi este dezvoltat de Opus Land Development SA, parte a grupului de companii din domeniul construcţiilor, Buyukhanli Group. Până în momentul de faţă, peste 650 de persoane s-au mutat în locuinţele construite în cadrul acestui proiect.


22 December 2010