Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cosmopolis a vândut apartamente de 15 milioane de euro în 2010

Publicat: | Autor: Andreea Gladcov, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3045

Vânzările de apartamente în proiectul Cosmopolis (pre-contracte şi vânzări noi) au generat anul acesta venituri de 15 milioane de euro.

sursa: bloombiz.ro"Am vândut în total 60 de apartamente în acest an, cu o medie de 5 unităţi pe lună", spune Ahmet Buyukhanli actionarul majoritar al Opus Land Development dezvoltatorul Cosmopolis, care a precizat că "interesul cel mai mare a fost pentru apartamentele cu 3 camere, acestea având un procentaj de 70% din vânzări."

Până în prezent a fost livrată prima fază a proiectului Cosmopolis, cu 585 de apartamente din care mai sunt disponibile la vânzare doar 20.

Lucrările de construcţie pentru faza a doua sunt în plină desfăşurare. "În 2011 vom livra 118 apartamente în faza a doua Cosmopolis. 34 de unităţi vor fi livrate la sfârşitul lunii ianuarie 2011. Succesul înregistrat cu vânzările apartamentelor din faza a doua ne-a încurajat să planificăm construcţia a încă 5 blocuri cu un total de 202 apartamente. Lucrările vor începe în martie 2011 şi apartamentele vor fi livrate începând cu 2012" a adăugat Buyukhanli.

Noile blocuri vor include studiouri, apartamente cu două si trei camere, ale căror preţuri vor porni de la 39.000 euro + 5% TVA pentru studiouri şi de la 60.000 euro + 5% TVA pentru apartamentele de trei camere. Faza a doua a fost finanţată în întregime din fonduri proprii şi sume provenite din vânzările apartamentelor.

Proiectul Cosmopolis se află în zona de nord-est a Capitalei şi este dezvoltat de Opus Land Development SA, parte a grupului de companii din domeniul construcţiilor, Buyukhanli Group. Până în momentul de faţă, peste 650 de persoane s-au mutat în locuinţele construite în cadrul acestui proiect.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video