Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Credeai că locuinţele din Bucureşti sunt scumpe? Vezi cum arată cifrele din Paris

Publicat: | Sursa: Capital | Numar afişări: 3020

Dacă un preţ de 1.000 de euro pe mp pentru locuinţele vechi în Micul Paris vi se pare mult, ar fi bine să vă aruncaţi un ochi pe cifrele de vânzări de locuinţe vechi din Parisul real, deşi comparaţia poate părea forţată.

sursa: capital.roMai citeste si ...La Paris cererea de locuinţe depăşeşte oferta. Preţul unei proprietăţi poate ajunge şi la 25.000 euro/mpUn material publicat astăzi de Les Echos citează un studiu făcut după grila de la notari, care arată că preţul mediu de vânzare a unui metru pătrat de locuinţă veche va atinge în semestrul al doilea nivelul de, atenţie, 8.000 de euro!

În primul trimestru, preţul mediu de vânzare pentru locuinţele noi în zona "Paris intra-muros" a fost de 7.780 euro/ mp, în creştere cu 20,8% faţă de perioada similară a anului trecut.

În ceea ce priveşte întreaga zonă a Parisului, creşterea preţurilor la apartamentele vechi a fost de 16,5%, preţul mediu de vânzare fiind de 5.290 de euro pe metrul pătrat.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video