Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cu sute de apartamente goale, fraţii Negoiţă mai vor să facă 500

Publicat: | Sursa: Money.ro | Numar afişări: 1648

Fraţii Negoiţă mai au la vânzare aproape 500 de apartamente. Şi cu toate acestea, mai vor să construiască încă pe atâta anul viitor.

sursa: money.roLa sfârşitul anului trecut, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă anunţa că va transforma 800 de camere din cel mai mare hotel din Europa - Rin Grand, în circa 320 de apartamente, cu preţuri de vânzare ce pornesc de la 49.000 de euro plus TVA.

Acum, compania omului de afaceri a scos la vânzare locuinţe în hotelul de patru stele la preţul de 39.900 de euro.

"E vorba de 12-13 apartamente, cu suprafeţe mai mici, pentru care am făcut o promoţie ceva mai accesibilă. Vânzările nu sunt nici spectaculoase, nici rele. Sunt acceptabile. La apartamentele din hotel, încă se lucrează la anumite utilităţi, care vor fi funcţionale peste două luni. Deocamdată nu le putem preda. În septembrie vom face efectiv prima tranzacţie, când un apartament va intra în posesia proprietarului", a declarat pentru MONEY.ro, Ionut Negoiţă.

Faţă de cel mai ieftin apartament din hotel, care are o suprafaţă construită de 51 mp şi utilă de 44 mp şi care costă 49.000 de euro la care se adaugă TVA de 5%, modelul scos la promoţie are o suprafaţă construită de 47 mp şi 38 mp utilă.

Negoiţă mai spune că potenţialii cumpărători sunt reticenţi la achiziţia de locuinţe, mai ales dacă sunt în curs de amenajare şi dotare cu utilităţi, însă crede că după ce perioada concediilor se va termina, oamenii vor fi mai interesaţi. Până în prozent, Negoiţă a semnat antecontracte cu aproxomativ 40 de persoane, ceea ce înseamnă puţin peste 10% din totalul apartamentelor din hotel.

Cel puţin 500 de noi locuinţe

Cu aproape 300 de apartamente din Rin Grand Residence şi alte 200 disponibile din Confort City, omul de afaceri încă vrea să construiască locuinţe. Şi nu puţine.

Pentru mijlocul anului viitor, Negoiţă are în plan demararea lucrărilor de construcţie pentru un nou ansamblu rezidenţial, cu cel puţin 500 de apartamente. Preţurile finale se vor situa în jurul valorii de 800 de euro/mp, iar investiţia se ridică la 25-30 de milioane de euro.

"Acum avem ce să vindem, iar undeva în vara anului viitor vrem să construim alte locuinţe. Până vor fi terminate lucrările noului proiect, vom vinde ce avem acum. Ca zonă unde să contruim, am luat în calcul un teren pe care îl avem lângă Confort City , dar nu excludem şi zona Pipera", a mai declarat pentru MONEY.ro, Ionut Negoiţă.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video