Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cum arată o casă de 42 milioane de dolari

Publicat: | Sursa: Adevarul | Numar afişări: 1185

O vilă de referinţă din Manhattan (New York, SUA) a fost vândută zilele trecute cu suma impresionantă de 42 de milioane de dolari. Casa se află pe 5th Avenue şi a fost proiectată de renumitul arhitect Stanford White, pentru magnatul căilor ferate - Henry H. Cook.

sursa: adevarul.roCumpărătorul a rămas anonim, însă presa britanică relatează că acesta a reuşit să obţină un preţ cu 7 milioane de dolari mai mic decât cel solicitat iniţial de proprietar.

Cea mai mare parte a construcţiei a rămas neschimbată în cei peste 100 de ani de când a fost ridicată vila. Printre elementele de decor păstrate întocmai se numără detaliile de pe tavane, podelele şi şemineele.

Clădirea are şapte etaje şi o suprafaţă de 15.225 de metri pătraţi, care includ o bibliotecă imensă, mai multe dormitoare tip apartament, o pivniţă, galerii, dar şi o aripă destinată exlusiv servitorilor. De asemenea, terasa oferă o privelişte uimitoare către Central Park.

Casa a fost ridicată sub îndrumarea arhitectului Stanford White, în 1907. Acesta este cel care a redecorat Casa Albă la începutul secolului trecut şi cel care a proiectat Biblioteca Publică din Boston.

Arhitectul, cunoscut pentru aventurile sale amoroase, a murit împuşcat de către soţul uneia dintre amantele sale, actriţa Evelyn Nesbit.

 

Taguri: new york, manhattan, vila
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video