După ce Dumitru Bucşaru nu s-a mai înţeles cu CEC Bank şi a cerut insolvenţa Green City Construct, acum părţile s-au împăcat, iar banca vine în ajutorul omului de afaceri pentru a-şi putea vinde casele.

17566-green_city_71791400.jpgPână la sfârşitul lunii aprilie, CEC Bank pune la dispoziţia cumpărătorilor pachetul "Extraopţiunea Prima Casă". Green City oferă o casă pentru un avans de 5% din valoarea acesteia şi a unui angajament de plată pentru perioada aprilie-noiembrie 2011, care se desfăşoară dupa cum urmează: rată lunară de 600 de euro şi încă 1.400 de euro în octombrie, pentru a completa avansul de minim 10%. În luna octombrie 2011, când s-a strâns avansul de 10% se poate accesa creditul ipotecar Prima Casă de la CEC Bank: 10% avans, perioadă de creditare de maxim 35 de ani, 5,22% (EURIBOR 6M + 4,00%). Pentru accesarea acestui credit, atât evaluarea cât şi analiza dosarului sunt gratuite.

Preţul minim al locuinţei ce poate fi achiziţionată cu avans de 5.000 de euro este de 96.000 de euro, plus TVA. Preţul finisajelor este estimat separat iar finisajele se pot efectua în regie proprie sau în parteneriat cu dezvoltatorul.

Cât pentru cei care vor să finanţeze atât avansul cât şi finisajele interioare, Green City pune la dispoziţia celor interesaţi creditul punte, în parteneriat tot cu CEC Bank. Această variantă îi vizează pe cei care deţin în prezent un imobil şi doresc achiziţionarea unei proprietăţi în Green City, dar nu deţin avansul necesar. Astfel, CEC Bank le oferă un credit conceput special:

*Perioada de creditare este de 12 luni, în care se rambursează numai dobânda;

*Rambursarea creditului se efectuează într-o singură tranşă, la sfârşitul celor 12 luni;

*Dobânda: EURO: EURIBOR 6M + 4,99%

Sumele acordate ca şi credit reprezintă avans pentru locuinţa din complexul Green City. Astfel, cumpărătorul se poate muta imediat, fără a fi nevoit să vândă imobilul pe care-l deţine, având la dispoziţie 12 luni în care poate căuta un cumpărător pentru vechiul imobil.


Sursa

15 April 2011