Initiata de guvernul mozambican, campania „Win an island paradise” scoate la bataie o insula si o vila pentru patru persoane. Castigatorii vor putea profita de ea timp de 25 de ani.

25582-o-insula-si-o-vila-pentru-25-de-ani-0e9e4.jpgDaca Mozambicul, situat pe coasta orientala a continentului african, nu atrage foarte multi turisti straini, el ramane, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase state ale Africii. Pentru a promova turismul, guvernul tarii a luat o decizie unica in felul ei. Concret, a fost lansat un joc la nivel mondial, unde miza este o sublima insula situata in Oceanul Indian, in mijlocul careia troneaza o vila luxoasa pentru patru persoane.

Campania, denumita „Win an island paradise” va permite norocosilor castigatori sa foloseasca aceasta insula plus vila aferenta timp de 25 de ani dupa bunul lor plac. Si fara sa cheltuiasca nimic, toate platile fiind onorate de autoritatile statului. Inscrierea se poate face si printr-un simplu SMS.

Valoarea totala a premierului este estimata la 20,2 milioane de euro. Acest joc are, de asemenea, si un alt scop: de a atrage investitori dispusi sa se implice in constructia de infrastructura turistica intr-o tara cu un puternic potential.

 

Sursa

11 July 2012