Imopedia.ro va invita la un nou eveniment imobiliar de excepţie! Unul dintre cei mai titraţi traineri din lume, Christian Nowotny revine in Romania pentru un nou curs de top. Cu toţii ştim că pe timp de criza se pot face bani, întrebarea este însa cum? Răspunsurile vor veni cu siguranţă în perioada 19-20 noiembrie, in cadrul cursului susţinut de Nowotny la Green City.

14948-14947-cn.jpg"De ce este o idee bună să foloseşti un agent imobiliar? În modelul vostru de piaţă, aşa cum avem si noi in Austria, dar şi in Bulgaria sau Grecia, probabil cel mai bun argument este - am cumpărătorii. Vrei unul dintre cumpărătorii mei? Vrei banii unuia dintre cumpărătorii mei, atunci listează cu mine" spunea la mijlocul lunii aprilie Christan Nowotny în primul său curs organizat în România şi susţinut de Imopedia.ro.

„A fost unul dintre cele mai interesante cursuri la care am participat. A venit şi într-un moment potrivit, la începutul anului când nimeni nu ştia încotro se îndreaptă piaţa, nimeni nu ştia ce e de făcut, cum să rezişti în piaţa imobiliară din ziua de astăzi. Am învăţat foarte multe lucruri, am învăţat despre atitudine, despre tehnici de vânzări, despre sistemul de reprezentare exclusivă" spune un broker imobiliar al agentiei Vission House.

„Piata imobiliara din Romania s-a schimbat radical in ultimii doi ani, clientii nu se mai grabesc sa cumpere, cei care totusi vor sa cumpere sunt mult mai atenţi la ceea ce găsesc in piaţă. Sunt mult mai atenţi la bugetul pe care şi-l alocă pentru achizitia unei locuinte de aici si sarcina agentilor imobiliari este mai dificila cu cat trebuie sa gaseasca instrumentele necesare pentru a-i satisface pe acesti clienti din piata.

Agentii imobiliari trebuie sa se adapteze acestei situatii, iar instrumentele nu sunt deloc putine. E important ca ei si toţi actorii din piaţă să înţeleagă ca lucrurile s-au schimbat si ca nu mai pot sa vanda asa cum au vandut acum doi ani. Stiti cum se spune nu trebuie sa astepti sa treaca furtuna, ci mai degraba sa inveti sa dansezi in ploaie, iar Christian Nowotny este una dintre solutiile ideale pentru acest dans in ploaie.

Pasii pe care agentii i-ar putea invata de la Christian sunt esentiali pentru finalizarea tranzactiilor in perioada de criza. Iar acolo unde există valoare adaugata pentru piata imobiliara, Imopedia nu avea cum sa lipseasca" explică Răzvan Muntean, managerul Imopedia.ro.

„Avantajul major în a participa la un curs prezentat de Nowotny este că ne îmbunătăţim calitatea serviciului în industria imobiliară, acesta e cel mai important lucru. De ce în România? Până în prezent nu prea au existat programe de training bine puse la punct şi nu numai că nu au fost bine puse la punct, n-au fost testate în piaţă. Erau programe care se prezentau, dar doar teoretic. Nu erau programe aplicate, cele ale lui Christian Nowotny au fost testate în piaţa nord americană, au fost testate pe piaţa vest europeană şi acum au ajuns şi în România" afirma Andrei Pascu Broker/Owner Re/Max.

„Multe agenţii imobiliare au închis porţile. Sunt convins că cei care au rămas se luptă mai mult şi concurenţa e mai acerbă ca înainte. De ce? Pentru că se lucrează pe o piaţă mai mică, se lucrează pe un număr de clienţi mai mic şi atunci concurenţa e mai mare, profesionalismul trebuie să fie mai mare de aceea orice informaţie o obţii de la un profesionist şi poţi să îţi îmbunătăţiţi abilităţile, sigur te vor ajuta pe vremea aceasta. Vânzarea consultativă este foarte importantă în vremea aceasta. Şi dacă vei deveni un bun consultant imobiliar vei putea să faci bani în vreme de criză, dacă nu cu greu vei supravieţui" apreciază Alexandru Petrescu, director de vânzări Green City.

„Noi nu vrem să inventăm roata, să găsim soluţii neapărat proprii sau care nu au mai fost inventate. Vrem să auzim de la oameni competenţi cum este domnul Nowotny, noi vrem să aflăm care au fost soluţiile lor şi în măsura în care vom putea sunt conştientă că vom putea aplica o parte dintre ele, dar vom avea nişte răspunsuri" este de părere Ruxandra Cleciu, preşedinte ARAI.

„Este foarte bine venit. Consider că vom avea cu toţii de învăţat din acest curs, important este să şi reuşim să le aplicăm în practică şi în piaţa noastră imobiliară ceea ce vom asculta la acest curs" Anca Ghiţă, manager General Service 2000.

_____________________
Pentru înscrieri click aici:
Inscriere

9 November 2010