Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cum să îţi construieşti o casă cu 6.500 euro?

Publicat: | Autor: Mihaela Ochiană, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 23659

Case pe pământ de 6.500 euro pentru cei care nu îşi permit mai mult. Este Cea mai ieftină casă din lume: 500 de euro Grupul industrial indian Tata, care a lansat acum doi ani cea mai ieftină maşină din lume, Nano, va propune în curând o locuinţă modulară ... Cea mai ieftină casă din lume: 500 de euro Grupul industrial indian Tata, care a lansat acum doi ani cea mai ieftină maşină din lume, Nano, va propune în curând o locuinţă modulară ... soluţia de criză pe care un dezvoltator imobiliar încearcă să o aplice în România. Desigur, la bani puţini, nu ai cum să primeşti mult, motiv pentru care o casă la acest preţ este mai degrabă o garsonieră pe pământ. Avantajul ei este însă că poate fi extinsă oricât de mult îşi doreşte proprietarul, oricând are banii necesari.

Locuinte 6.500 euroDescarca ...PDF: Case sociale (90mp)PDF: Locuinte la 6.500 euro (18mp)Casa de 6.500 de euro + TVA a fost gândită iniţial ca locuinţă de urgenţă, pentru zonele calamitate. Dar pentru că situaţia economică este de aşa natură încât toată lumea strânge cureaua, compania care a gândit acest proiect se gândeşte să îl implementeze pentru clienţii care nu îşi permit mai mult. Astfel, suprafaţa iniţială a locuinţei este de doar 18,5 mp utili. Desigur, la nevoia clientului poate fi construită şi o casă mai mare, în funcţie de buget. 

Vorbim cu trei consilii din zona Constanţa pentru construcţia unor astfel de case pentru tineri care au primit terenuri, de exemplu, şi nu au avut puterea financiară de a construi pe ele. Consiliile au tot interesul să ocupe aceste terenuri, pentru a atrage asfel oameni care să plătească taxe în viitor, să populeze zona.", spune Andrew Prelea, CEO Ozone Homes.


Extinderea casei la 90 mp îl costă pe proprietar aproximativ 25.000 euro în plus

Casa 90mpDin momentul în care s-au mutat, proprietarii pot să îşi extindă casa după nevoie oricând au banii necesari. Construcţia se face în sistem puzzle, cu plăci prefabricate, deci totul durează cinci zile.

Se poate cumpăra o casă de 6.500 euro + TVA, iar apoi se converteşte casa într-o casă de 94 mp de exemplu, cu trei-patru camere, care costă 31.500 + TVA. Disconfortul pentru proprietar este minim, modificarea se face pe un şantier curat. Adică nu trebuie să amesteci ciment, nu trebuie să pui cărămizi, nu trebuie să ai praf sau apă, totul se lipeşte ca o casă IKEA. Dar ai o casă care este mai puternică decât cea de ciment şi cărămidă, izolează mai bine decât cea de ciment şi cărămidă, care rezistă mai bine la vânt şi cutremure decât casele de cărămidă şi beton.", argumentează Andrew Prelea.  

Totuşi, în acest moment construcţia acestor case este doar un proiect. Dezvoltatorul este în stadiu de negocieri cu autorităţile locale, care sunt sceptice în faţa unor construcţii ridicate pe un tipar care la noi nu a mai fost văzut. Totuşi, estimează dezvoltatorul, în câteva luni ar trebui să aibă toate actele necesare pentru a construi un astfel de proiect.

CITEŞTE ŞI: Cea mai ieftină casă din lume: 500 de euro Grupul industrial indian Tata, care a lansat acum doi ani cea mai ieftină maşină din lume, Nano, va propune în curând o locuinţă modulară ... Cea mai ieftină casă din lume: 500 de euro Grupul industrial indian Tata, care a lansat acum doi ani cea mai ieftină maşină din lume, Nano, va propune în curând o locuinţă modulară ... Cea mai ieftină casă din lume: 500 de euro

Vezi galerie foto:
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video