Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cum se adaptează piața imobiliară

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 996

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat radical modul de viață. Izolarea la domiciliu și restricționarea ieșirilor ne-au obligat să ne adaptăm – întâlnirile cu prietenii au loc acum doar online, cei care pot muncesc de acasă, iar ședințele s-au mutat, de asemenea, în online.

sursa foto: http:/www.dailybusiness.ro/stiri-real-estate/semnele-clare-ale-revenirii-din-criza-imobiliara-105122/Piața imobiliară nu face excepție, iar cei care lucrează în acest domeniu au găsit soluții pentru ca activitatea lor să continue.

Un exemplu în acest sens îl oferă Bulgarian Properties, care profită de ajutorul tehnologiei pentru a oferi servicii clienților săi. Aceștia pot viziona acum online proprietățile din țara vecină.

Bulgarian Properties oferă tururi virtuale (360 de grade) pentru proprietățile din portofoliu. Astfel, potențialii clienți pot vedea în detaliu imobilele care îi interesează, fără a se ridica de pe canapea. Tot ce trebuie să facă este să contacteze agentul imobiliar care se ocupă de proprietatea respectivă și să se programeze online pentru o întâlnire pe Skype sau WhatsApp.

Totodată, specialiștii Bulgarian Properties au realizat filmulețe de prezentare ale caselor și apartamentelor. În acest fel, persoanele interesate pot vedea până la cel mai mic detaliu atât interiorul, cât și exteriorul casei/apartamentului, dar și priveliștea pe care o oferă.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video