Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cumpără o casă în rate la Paris!

Publicat: | Sursa: Adevarul | Numar afişări: 1446

Deoarece preţurile caselor din capitala Franţei sunt foarte mari, sistemul de rate este foarte popular aici, mai ales când vânzătorii sunt persoane în vârstă. Parisul este poate capitala europeană care se află pe primul loc în topul preferinţelor cu privire la locul unde o persoană şi-ar cumpăra o a doua casă.

sursa: adevarul.roPreţurile de aici nu sunt deloc pentru toate buzunarele, iar unele studii relevă faptul că, în medie, preţul pe metru pătrat al locuinţelor sare frecvent de 6.000 de euro.


Însă aveţi alternativa suburbiilor capitalei Franţei. Spre exemplu, puteţi achiziţiona un apartament cu două camere localizat în Ris Orangis, una dintre suburbiile Parisului, aflată la o distanţă de 20 de kilometri de centrul Oraşului Luminilor. Modalitatea de plată este una originală, în sensul că proprietara actuală, o bătrână în vârstă de 87 de ani, doreşte un avans de 55.000 de euro şi o rată lunară de 700 de euro până la momentul decesului său.

Aceeaşi modalitate de plată este preferată şi de vânzătorii unui apartament cu patru camere aflat în zona Gryphon Choisy, care cer un avans de 95.000 de euro pentru respectiva proprietate, urmat de rate lunare în valoare de 1.020 de euro fiecare. Locuinţa are o suprafaţă de 126 de metri pătraţi, iar accesul de la parter la etaj se face cu ajutorul unui lift.

Variante cash, începând de la 200.000 de euro

În cazul în care dispuneţi de banii necesari achiziţiei cu plata jos, atunci trebuie să ştiţi că bugetul necesar unei astfel de tranzacţii depăşeşte 200.000 de euro. Pentru un apartament cu două camere, localizat la şapte kilometri de centul Parisului, veţi plăti aproximativ 270.000 de euro. Locuinţa are o suprafaţă de 65 de metri pătraţi şi recent a fost renovată. Preţul, în acest caz, este uşor negociabil.

Oportunităţi imobiliare

Varianta unui avans urmat de rate lunare achitate până în momentul decesului vânzătorului este tot mai des întâlnită, mai ales dacă vorbim de bătrânii singuri, fără moştenitori.

Taguri: case, rate, paris
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video