La târgul imobiliar Project Expo, de la Palatul Copiilor din Capitală, au venit mai mulţi clienţi gata să achite cu banii jos o locuinţă.

foto:evz.roDisponibilitatea dezvoltatorilor pentru negociere şi vânzările pe bani cash sunt cuvintele de ordine ale târgului imobiliar Project Expo, desfăşurat de vineri până duminică, la Palatul Copiilor din Capitală.
 
Expozanţii au constatat că mai mulţi vizitatori au venit să le vadă ofertele, comparativ cu târgurile precedente. Nici ei nu se lasă aşteptaţi şi caută diverse modalităţi să-i atragă. Sunt avantajaţi cei care oferă locuinţe deja finalizate. Faţă de acestea, proiectele aflate în construcţie nu prea reuşesc să capteze interesul vizitatorilor.
 
În această perioadă, băncile sunt o piedică pentru cei interesaţi de apartamente, dar împotmoliţi în condiţiile sau birocraţia bancară. Astfel, banii lichizi sunt la mare căutare şi, în unele cazuri, sunt scoşi de la ciorap.
 
Au fost multe persoane interesate, o mare parte dintre ele chiar cu bani cash. Acum, este un moment bun pentru a achiziţiona un apartament, deoarece preţurile destul de mici scot banii de la saltea", spune Ioana Costache, agent imobiliar la FRIMM immobiliare.

Sursa

30 November 2009