Cumperi o casă, primeşti o maşină cadouPână la sfârşitul lunii, dezvoltatorii imobiliari le oferă clienţilor câte un autoturism.

Dezvoltatorii imobiliari din Craiova au început să recurgă la diverse strategii de marketing pentru a-şi atrage clienţii şi pentru a nu rămâne cu locuinţele nevândute. Astfel, au recurs la o practică des întâlnită în Europa de Vest: cumperi un apartament, primeşti gratuit un autoturism.

10% din valoarea imobilului cumpărat

Periferia Craiovei s-a transformat de luni bune într-un imens şantier. Astfel, în zona Aeroportului Craiova, în ultima vreme, sute de vile, una mai cochetă decât alta, parcă au ieşit din pământ. Criza financiară pare să-i fi speriat pe investitori, motiv pentru care fie au optat pentru reducerea preţului la locuinţe, fie au venit cu tot felul de oferte pentru a-şi atrage clienţii.

Cumperi o casă şi primeşti cadou un autoturism este cea mai nouă ofertă făcută de investitorii în domeniul imobiliar din Craiova. „Este o modalitate de a atrage clienţii şi de a le oferi ceva în plus. La urma urmei, să nu uităm că este luna cadourilor şi toată lumea se aşteaptă să primească ceva. Oferta noastră este valabilă până la sfârşitul anului. Oricine cumpără o casă în cartier, primeşte cadou o maşină, a cărei valoare reprezintă 10 la sută din valoarea imobilului", explică reprezentanţii firmei care administrează cartierul rezidenţial Magnolia. Ansamblul rezidenţial este din 77 de vile, o bază sportivă, o grădiniţă şi o biserică.

22 de Dacii Logan

Şi la Timişoara dezvoltatorii imobiliari au recurs la aceleaşi „artificii", în speranţa că nu vor rămâne cu apartamentele neluate. Compania Victor Imobiliare le oferă tututor celor care cumpără, până la sfârşitul anului, apartamente cu trei camere o maşină cadou.

Schimb de apartamente şi mobilier gratuit

Iaşi. Dezvoltatorii imobiliari nu oferă cadou maşini, în schimb au găsit alte modalităţi de a-i încânta pe potenţialii cumpărători. Reprezentanţii celui mai mare centru rezidenţial din zonă, Green Park, le propun ieşenilor să dea la schimb apartamentul vechi pentru unul nou şi să plătească doar diferenţa.

Sursa

12 December 2008