Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Dolarul pierde teren, pe toate fronturile. Euro se apreciază, în raport cu leul

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 1733

Dolarul s-a depreciat puternic, în această dimineață, înregistrând o scădere de 1,65%, față de moneda noastră. În raport cu euro, moneda americană a pierdut 0,66%, scăderea fiind de 0,61% față de lira sterlină și de 0,75% față de yen-ul japonez. În același timp, cotațiile pentru moneda europeană sunt în creștere.

Dolarul pierde teren, pe toate fronturile. Euro se apreciază, în raport cu leul (sursa foto: Raluca Joița, imopedia.ro)Aflat la valori scăzute în ultimele luni, dolarul continuă să piardă teren în fața altor competitori puternici, precum yen-ul japonez, euro și lira sterlină. Pe piețele externe, moneda americană a slăbit, din cauza faptului că economia SUA nu a reușit să înregistreze o creștere care să se ridice la înălțimea așteptărilor, în primele trei luni ale acestui an. Potrivit specialiștilor, dolarul nu va reuși să se aprecieze pe plan internațional, atâta vreme cât ratele dobânzii vor rămâne scăzute. Potrivit cursului oficial anunțat de BNR, dolarul american a scăzut cu -1,65%, ajungând la o cotație de 3,8697 lei/dolar.  

Moneda europeană a înregistrat o creștere de 0,23% pe piața locală, ajungând la un curs de 4,4875 lei/euro, conform cursului anunțat de BNR în urmă cu câteva minute.

În același timp, lira sterlină a scăzut ușor față de săptămâna trecută, ajungând la un curs de 5,6879 lei/GBP, iar francul elvețian a înregistrat o apreciere slabă, ajungând la 4,0894 lei/CHF.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video