Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Cursul continuă să atingă niveluri istorice. Cursul a urcat la 4,4168 lei/euro.

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2087

Cotaţiile monedei naţionale au continuat să atingă niveluri record la începutul sesiunii interbancare de astăzi, după ce marţi piaţa locală a fost închisă, iar cursul a urcat până la un maxim de 4,4314 lei/euro, apoi a început să scadă, ca urmare a intervenţiilor BNR.

Curs euroReferinţa publicată de Banca Naţională a României (BNR) a atins un nou maxim istoric, de 4,4168 lei/euro, în creştere cu 1,98 bani faţă de nivelul de luni, deprecierea leului temperându-se spre jumătatea zilei ca urmare a intervenţiilor indirecte ale băncii centrale.

Cotaţiile monedei naţionale au continuat să atingă niveluri record la începutul sesiunii interbancare de miercuri, după ce marţi piaţa locală a fost închisă, iar cursul a urcat până la un maxim de 4,4314 lei/euro, după care a început să scadă, ca urmare a intervenţiilor BNR, potrivit dealerilor contactaţi de Mediafax.

Marţi, 1 mai, a fost zi nebancară în România, însă jucătorii internaţionali au tranzacţionat euro în raport cu leul până la un maxim de 4,4675 unităţi, spun dealerii.

La deschiderea şedinţei de miercuri, băncile cotau euro la 4,4300 - 4,4330 lei, mult peste nivelul de la închiderea sesiunii de luni, de 4,4145 - 4,4180 lei/euro.

 CITEŞTE ŞI:  Banii puşi în bancă te pot scoate în pierdere. Află care conturi aduc dobânzi şi care te lasă cu gaură în buzunar. Conturile de economii şi depozitele sunt două produse de economie radical diferite. În principiu, unul aduce câştiguri, altul nu. ... Banii puşi în bancă te pot scoate în pierdere. Află care conturi aduc dobânzi şi care te lasă cu gaură în buzunar.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video