CV Broker Team (CVBT) își mărește echipa. CVBT caută opt agenți imobiliari afiliați pe comisioane cuprinse între 30 și 100%. Astfel, în 2018, agenția care a vândut anul trecut proprietăți în valoare de peste zece milioane de euro, va ajunge la un număr de 12 agenți.

41883-ccccc.jpgAgenția imobiliară CVBT vrea să își mărească echipa cu opt agenți cu experiență, care doresc să își desfășoare activitatea pe nișa de spații comerciale și clădiri de birouri cu randament de peste 8 %.

CVBT a intrat pe piața imobiliară din România în luna noiembrie 2017 și a reușit să vândă anul trecut proprietăți în valoare de peste zece milioane de euro, cu doar patru agenți de top: Vasile Cioriță, Adrian Cioriță, Adrian Nistor și Aurelian Hanea.

În 2018, CVBT își propune să dubleze valoarea proprietăților vândute în anul precedent și să găsească clienți pentru proproetăți în valoare totală de douăzeci de milioane de euro.

 Mărirea echipei CVBT reprezintă o oportunitate pentru agenții cu experiență, în condițiile în care piața clienților investiționali este în creștere și vizează exact nișa pe care s-a axat agenția, având în vedere faptul că asigură venituri pasive rezultate din chirii, într-o perioadă în care dobânda oferita de bănci este foarte mică, iar afacerile, în general, implică un anumit grad de risc.

”Ne dorim ca numărul agenților implicați în acest domeniu să crească, iar oamenii să fie tot mai bine pregătiți din punct de vedere profesional, ca să putem colabora și să vindem aceste proprietăți împreună. Concret, CVBT a dezvoltat un sistem de lucru în echipă: agentii implicați împart comisioanele rezultate în urma tranzacțiilor și toată lumea este mulțumită. Este important de știut că numărul clienților milionari care sunt interesați de proprietăți este de doi-trei pe lună sau 30-40 pe an, ceea ce înseamnă foarte mult raportat la economia romaneasca”, explică Vasile Cioriță, director general CV Broker Team.

7 March 2018