CV Broker Team își anunță debutul pe piața imobiliară de lux din România. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 24 noiembrie, ora 16.00,  la sediul companiei din Piata Alba Iulia, bl. H1, et 1, ap. 108, interfon 108C. 

CV Broker Team este o companie nouă, dar echipa din spatele ei este una dintre cele mai vechi din imobiliare, cu o bogată experiență de management și relații cu clienții. Condusă de Vasile Ciorâță, unul dintre primii agenți imobiliari de pe piața imobiliară modernă, compania are drept fiolosofie încheierea tranzacțiilor de lux în cel mai avantajos mod posibil pentru client, indiferent dacă este vorba despre cumpărător sau vânzător. Pentru acest scop, clienții vor fi reprezentați întotdeauna de doi agenți, care să se completeze unul pe celălalt.

Pentru agenții imobiliari care doresc să se alăture echipei, este important de știut că sistemul în care se lucrează este unul revoluționar pentru piața locală. astfel:

  • Se caută doar agenți care să vândă proprietăți de peste un milion de euro, indiferent de nivelul la care sunt acum
  • Agenții vor fi pregătiți atât de experții companiei, cât și de experți externi
  • Agenții seniori pot să își construiască echipe de agenți juniori
  • Echipele vor fi coordonate de un lider de echipă, iar fiecare echipă va fi responsabilă de partea ei din piață
  • Comisionul va fi încasat integral de agent, iar el va achita doar un comision lunar companiei

Alături de reprezentarea clienților cu devotament maxim, misiunea agenților CV Broker Team va fi educarea pieței imobiliare, cu scopul de a crește nivelul la care se practică imobiliarele până la cote care să concureze cu piețele internaționale dezvoltate.

21 November 2017