Veste bună pentru fanii regretatului Rege al rock'n roll-ului: puteţi locui în casa în care a stat şi Elvis Presley. Nu, nu este vorba despre Graceland, ci despre un imobil din cartierul Beverly Hills, care le-a aparţinut lui Elvis şi Priscilla Presley. Proprietatea face parte din ansamblul Trousdale Estate şi poate fi închiriată cu 25.000 de dolari pe lună, anunţă www.luxist.com.

16428-96739212.jpgCasa, care oferă privelişti de vis atât asupra oraşului, cât şi asupra oceanului, a fost construită în 1958 şi are suprafaţa de aproape 500 mp, terenul aferent măsurând nu mai puţin de 4775 mp. Imobilul care i-a aparţinut lui Elvis Presley include un living imens, cu pereţi din sticlă, dar şi o casă de oaspeţi şi un şopron cu patru locuri de parcare.

Recent, casa a fost renovată - interiorul a fost zugrăvit, s-au pus podele noi, a fost schimbată mobila din bucătărie şi din curăţătorie, iar piscina şi spa-ul au fost, de asemenea, recondiţionate. Însă, pe uşa principală a proprietăţii există încă tributuri aduse lui Elvis de către pasionaţii de graffiti.



11 February 2011