Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Dan Negru: Câştig din imobiliare cât să fac televiziune cu mintea limpede

EXCLUSIVITATE - IMOPEDIA.ro
Publicat: | Autor: Andreea Gladcov, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 18884

„N-am pierdut nimic pentru că nu sunt speculator. N-am cumpărat nimic cu scopul de a vinde mai apoi", spune Dan Negru, într-un interviu în exclusivitate pentru IMOPEDIA.ro.

IMOPEDIA.ro: Ce părere aveţi despre piaţa imobiliară la ora actuală?

Dan Negru: Câştig din imobiliare cât să fac televiziune cu mintea limpedeDan Negru:
Cred că e un declin previzibil. Sunt mulţi cei care-şi dau cu părerea şi, câte minţi luminate, atâtea idei. S-a cumpărat haotic, s-a investit haotic în orice şi căderea era previzibilă.

Din păcate, în anii ăştia piaţa imobiliară a dat cei mai mulţi milionari şi nu mă refer la multimilionarii care apar zilnic la televizor. Asta e o altă clasă. Cunosc însă foşti vânzători la aprozar sau muncitori din fabrici care şi-au vândut terenurile pe milioane de euro, dar apucăturile lor au rămas aceleaşi. Ştaiful nu-l dau milioanele. 


IMOPEDIA.ro: Care e cel mai bun pas pe care îl poate face cineva în acest moment pe piaţa imobiliară?

Dan Negru:
 Cel mai bine e să nu facă deocamdată niciun pas spre zona asta. Îi deplâng pe cei care au investit în terenuri la marginea Bucureştiului sperând că preţurile acolo vor fi apropiate celor din centru. Sunt mulţi care au falimentat şi vor fi şi mai mulţi cei care vor falimenta în zona asta. Orice business are faliţii lui şi a venit şi vremea imobiliarelor. I-aş sfătui să stea deoparte şi să-şi investească banii în altceva.

IMOPEDIA.ro: Când credeţi că îşi va reveni piaţa imobiliară din România?

Dan Negru:
 Nu cred că a căzut piaţa imobiliară în întregime. Cred că zonele centrale vor rămâne mereu greu accesibile. Donald Trump avea dreptate: location, location, location. Doar asta contează. Doar Trump Tower e vis a vis  de Central Park. De ce nu l-a construit în Queens? Cred că pe zonele periferice piaţa va avea un declin puternic, în formă de L. Cade, cade şi apoi, când se opreşte, acolo rămâne...

IMOPEDIA.ro: Vor mai ajunge preţurile la nivelul din 2008? 

Dan Negru
:  Nici la nivelul celor din 2008, dar cu siguranţă nici la nivelul celor din 2000, ca să nu vorbim de perioada de până în 90. Amintiţi-vă, un apartament în Piaţa Unirii costa 5000 de dolari.

IMOPEDIA.ro: Aţi avut de pierdut de pe urma crizei?

Dan Negru:
 Sunt un jucător neînsemnat pe piaţa imobiliară, am făcut câteva investiţii minuscule care să-mi dea liniştea de a face emisiunile care îmi plac în televiziune. În munca mea, stresul financiar te poate obliga să faci show-uri pe care să nu le doreşti, să nu le simţi. Aşa că n-am pierdut nimic pentru că nu sunt speculator. N-am cumpărat nimic cu scopul de a vinde mai apoi.


IMOPEDIA.ro: Ştiu că aveţi câteva apartamente în Bucureşti pe care le închiriaţi şi că aţi construit în Timişoara un complex de birouri. Aveţi şi alte afaceri imobiliare? Ce anume?

Dan Negru:
 Principala mea afacere e televiziunea. Ea îmi aduce satisfacţia profesională în primul rând, şi, aş fi ipocrit să nu recunosc că şi pe cea materială. Sunt în prime-time de 10 ani, sezon după sezon şi, atunci când voi simţi nevoia, sau când publicul va decide că e vremea să iau o pauză, o să pot avea din ce să trăiesc decent. Asta e liniştea pe care mi-o aduc micile mele investiţii... 
       
IMOPEDIA.ro: Care a fost prima investiţie pe piaţa imobiliară şi de ce aţi făcut acea alegere la vremea respectivă?

Dan Negru:
 Am făcut-o de frică. În afară de radio şi televiziune nu ştiam să fac nimic, aşa că, după o vară de spectacole prezentate la mare, cu mulţi, foarte mulţi ani în urmă, banii adunaţi i-am băgat într-un teren. Puteam la fel de bine să-mi iau o maşină nemţească la mâna a doua. Acum maşina era fără valoare...

        
IMOPEDIA.ro: Cât câştigaţi lunar din imobiliare?

Dan Negru:
 Atât cât să pot face televiziune cu bucurie şi mintea limpede, fără să fiu forţat la compromisuri.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:
Comentarii (26)
#26. blabla | 28.01.2010 | 14:42
0 (0/0)   
taranii tot tarani raman!!!
#25. dragoteanu dragos | 02.01.2010 | 12:03
1 (0/1)   
Felicitari pentru interviu! E strict focusat pe subiect,fara sa dea detalii despre investitiile imobiliare personale si face si trimitere la meseria care o practica.Merita citit...
#24. razvan | 26.12.2009 | 02:39
0 (0/0)   
Salut¦ma numesc razvan,sunt din bucuresti dar locuiesc de ceva timp in elvetia.
am vazut comentariile voastre si deoarece nu sunt acolo cred ca am luciditatea sa privesc limpede aceasta problema.fara sa se supere nimeni, in viziunea mea Mihai si Ioana dar si Un Vacar, Paul si altii sunteti niste retardati.Ala se plictisea la facultate ca nu avea cu cine vb.......
Un Vacar vrea sa vina el la bucuresti sa ia el totul din lipsa de alternative ,care apropo sunt tot din vina bucurestenilor (in viziunea mea asta chiar e cel mai retardat).......si mai e tampita aia care spune ca au umplut bucurestenii litoralul de manele.
chestiile astea sunt tampenii,oameni destepti si civilizati pot fi oriunde ,cum ****,neciopliti si idioti pot trai deopotriva la sat si la oras.
comentariile voastre sunt unul din multele milioane de motive care ma face sa ma gandesc serios daca ar trebui sau nu sa revin vreodata in tara¦
#23. un "vacar" | 20.11.2009 | 15:08
0 (0/0)   
Venim in Bucuresti din lipsa de alternative (aici e tot vina voastra, a celor ce se prinda pe la putere) dar si pentru ca marea majoritate a bucurestenilor de azi, sunt TOT din provincie, sapati in arborele vostru genealogic si vedeti de pe unde ati aparut. Va plangeti ca va luam locurile la facultate si tot asa, pai nu e deloc problema noastra ca voi sunteti incompetenti(daca te deranjeaza foloseste '****'). O sa va luam si pielea de pe voi daca va mai complaceti mult ca voi sunteti bucuresteni si vi se cuvin multe. N-ati tras in viata voastra pentru nimic, doar aveti impresia ca totu' e al vostru. NOT!


Pentru toti incompetentii parveniti de Bucuresti, va pupa cu drag,

" Vacaru' "
#22. Paul | 19.08.2009 | 10:09
1 (0/1)   
****, Ioana si Mihai, si eu sunt din Bucuresti, dar nu pot fi asa josnic ca si voi. Va zic ca multi din provincie au ridicat orasul in care traim. Daca nu ar fi fost populat de cei din provincie atunci ar fi fost un oras doar cu tigani jegosi si imputiti. Asa ca hai **** cu acele comentare ieftine de bucuresteni ieftini. Bravo celor ambitiosi care doresc sa se ridice.
#21. Dani | 19.07.2009 | 21:59
3 (0/3)   
Nu pot decat sa ma tin de burta de ras. Mihai, deci tu te plictiseai la facultate pentru ca ce? Pentru ca nu gasai cu cine sa vorbesti despre cat de smecheri sunt bucurestenii? Acum imi vine sa vomit putin. Ai vazut de cine e plin litoralul la noi? De bucuresteni ca tine care nu mai au loc nici de ei insisi si care au umplut litoralul de manele si gunoaie. Ai vazut cine nu sta la nici un stop in afara Bucurestiului? Ai vazut cine moare de frig la munte pentru ca e prea "bucurestean" ca sa se imbrace cand pleaca acolo. Sunteti asa de "bucuresteni" ca mi se face mila de voi.
#20. Cata | 19.07.2009 | 13:30
1 (1/2)   
@Mihai si Ioana: Mai baieti, ia spuneti voi parintii vostri de unde sunt? Ca sa vedem cat de bucuresteni neaosi sunteti.
#19. Mihai | 19.07.2009 | 03:34
-2 (3/1)   
Ioana are perfecta dreptate, amaratilor eu in 4 ani de fac am fost intr-o grupa decat cu un singur coleg din bucuresti, in rest falacai din popor. Oribil nici nu aveam cu cine sa schimb o vorba intre cursuri. La cocina cu voi!!! Munciti la voi in catun daca e asa bine, oamenilor de scorbura!!!! O casa in centrul buc face cat un bloc la voi so money = power ... bucuresti = power vacarilor!!!
#18. francu emil alexandru | 17.07.2009 | 16:21
1 (1/2)   
PS Dan Negru , ai dreptate "staiful" nu il dau milioanele , tu si cei ca tine sunteti dovada. V-ati trezit peste noapte cu o oarecare "vizibilitate " si ati pierdut masura lucrurilor. Ar mai fi totusi atenuanta urmatoare: telespectatorul roman are nevoie sa vada "mizerie" iar voi va conformati pentru a ramane "pe sticla" (scuza-mi slangul) , e o strada ingusta asta pe care o parcurge Romania si ma tem ca se va dovedi o fundatura ...
#17. francu emil alexandru | 17.07.2009 | 16:14
2 (0/2)   
Hm , Dan Negru vazand ce tip de televiziune faci impresia pe care o lasi e:
a). cu imobiliarele castigi foarte putin ba chiar esti in pierdere fiindca nu mi se pare ca ai mintea foarte limpede
b). castigi bine din imobiliare , dar televiziunea pe care o
"faci cu mintea limpede " e atat de lipsita de calitate in cat nu ne ramane decat sa ne rugam sa iti mearga la fel de bine in imobiliare . Nu as vrea sa-ti pierzi "limpezimea" si sa propui noi "monstruozitati " in "panorama" televiziunii in Romania .Televiziune care din pacate si asa se zbate intr-o mediocritate si un grotesc infiorator.
#16. mao_tm | 07.07.2009 | 16:56
-1 (2/1)   
draga ioana, sunt timisorean si satul sa tot tin **** ala de bucuresti cu taxe si impozite... de acea toata tara asta s-a saturat de voi miticii, pentru ca aveti aere de destepti si ca aveti impresia ca dati ora exacta. abea astept momentul in care se va face autonomie... de oricare ar fi ea, numai sa nu mai dam bani miticilor. asa ca, mai documenteazate, cam chiti bani vin in bucurestiul ala de la TZARA...
#15. TheMan | 07.07.2009 | 13:19
-1 (2/1)   
Ioana, tu din ce scorbura plina de frustrare ai mai iesit ? :) Din cauza ta si a stereotipurilor de genul celor mentionate de tine are lumea o parere prosta despre bucuresteni si nu neaparatdespre Bucuresti.
#14. Calin | 05.07.2009 | 18:42
3 (0/3)   
Dan Negru este un exemplu foarte bun despre cum sa NU faci televiziune. In ceea ce priveste imobiliarele nu comentez.
#13. ronzey | 05.07.2009 | 02:12
0 (2/2)   
adevarul ii ca asa este tara noastra romania.....suntem tare buni sa criticam pe unii dar nu ne uitam la noi cum suntem...si anume toate pers care au facut comm ...l-au ffacut din rautate....si dk tot ajungem la asta...ce va intereseaza ce face dan negru,va e ciuda ca nu sunte-ti si voi ca el...sunt intr-o tara straina,lucrez aici...dar sincer niciodata nu o sa ajungem sa avem atitudinea si caracterul acestor straini.si mai ne plangem ca ne vede europa ca pe niste tigani....pai asta suntem,unii"tigani"...o definitie ce se intampla in tara:lipsa de bun simt,mizerie verbala si asta e pe primul loc...pacat pt romania!!!mi-e mila de ea!!asa ca pt toti care criticati si vb urat..nu va aratati prostimea ce o aveti in cap,caci cam in general asa-i romanul..pe care l-am jignit sa ma scz(care se considera)
#12. Marius | 02.07.2009 | 21:35
1 (2/3)   
Dan ..multa bafta in continuare ! Te-ai descurcat fainutz ...intotdeauna ai fost un baiat calculat ! Cat pentru D-nii si D-le care au ceva de comentat ( vad mai jos niste comentarii ) , trebuie sa stiti ca Dan Negru era cunoscut in tv si cand lucra la Timisoara la TVR , nu e de mirare ca ultimii ani lucreaza in televiziune si la Bucuresti . Referitor la Bucuresti , mie-mi place ca timisorean sa merg pe acolo ...sa stau o saptamina ...poate doua ...dar nu cu mare placere as locui in Bucuresti si nu ma mira ca Dan Negru are aceeasi parere cu mine la acest capitol . Majoritatea timisorenilor ar avea aceeasi parere ...si nu pentru ca avem ceva cu Bucuresti ...ci pentru simplul fapt ca ne-am obisnuit cu linistea unui oras , cu faptul ca lumea nu clacsoneaza zi lumina pe strazi , ca lumea nu se grabeste tot timpul , ca lumea nu e agitata si plina de energie negativa , ca lumea se respecta , ca are conduita , lumea stie sa zambeasca . Bineinteles nu intotdeauna Bucurestiul e resimtit astfel ...dar in general ...pentru ochii unui
" provincial " , dragutza noastra capitala , unde se trag sforile ( si pentru licente tv , radio , media ) , pare asha !
Referitor la cine l-a finantat pe Dan...nu cred ca e important daca tatal lui l-a ajutat sau nu . Foarte bine daca l-a ajutat ! Nu cred ca Dan are merite mai putine cand ne gandim ca si-a cladit o cariera , indiferent ca l-a sprijinit un om...doi...cinci ...sau zece oameni !
In tv daca n-ai stofa ...poate sa te ajute si 100 ..tot nu ajungi niciunde ! Mai repede sau mai tarziu eshti scos pe liber ...ca nimeni nu te tine daca n-ai rezultate si emisiunea n-are rating !
Dane...foarte bine...fa ce-ti place ..si sunt bucuros ca nu te pot face unii sa intrii la combinatii , la compromisuri ! Esti un tip talentat ...asa erai si cand te-am cunoscut ...onest , profesional si un tip ok !
#11. ioana | 02.07.2009 | 16:49
-4 (6/2)   
nu face compromisuri?!
dar emisiunile lui ce reprezinta?! am inteles ca tot zice ca nu-i place in bucuresti. dar atunci de ce a venit aici, la noi? toata provincia vine in bucuresti, sa ne ia posturile, locurile la sc si fac etc dar daca-i intrebi.. bucurestiul e naspa rau.

mai bine sa se intoarca inapoi, la tara, la el!
#10. Nezpalatu Piranda | 02.07.2009 | 10:26
0 (1/1)   
Haoles baoles deci ma numecs duamna Nezpalatu Piranda domecelata an muncipul Bukres tara Indo-rromaniea da profesea telspectuarea lu Hantena 1 salu Hacasa teve salu Kacanal D teve salu prrom teve deci care eo suint ua mare atmiratuare alu staru Dan Negu deci care ma icintat da multa ori cu emeseunile lu-i da mare dixtractie.
Deci care nam stiot cai si envestetor da emobileare deci care mar entresa si pa mine ua garsonera cas vra sa daschid uan cabinet da consoltari gineacologice deci adica clienti me-i sa nu ma ma-i consulta in bosketi deci sa a-m si eo cabenetu meu.
Deci donmu Dan ca-m cit mar costa ua garsonera intro zona asea ma-i ultraciantrala?
Deci sa traizi bine si tineo tuot asea esti ce-l ma-i bun ca ca tine nu gasim!
#9. mda... | 02.07.2009 | 00:32
-2 (3/1)   
daca dan negru este un model pentru romani, atunci io imi pun capul sub sabie. nu l-am retinut decat pentru emisiunilel cu pipitze care au pervertit gustul pentru divertisment al romanului. asta e banatul? asta e fruncea? de cand guru in afaceri?
#8. voda | 01.07.2009 | 17:43
1 (1/2)   
Nu DAN NEGRU are bani fraierilor ,ci ta-su. Mai interesati-va si voi cine l-a sustinut cu bani sa ajunga vedeta.
#7. Grasu | 01.07.2009 | 17:37
1 (1/2)   
Sa traiesti Danut!
#6. Mimi | 01.07.2009 | 11:42
-3 (4/1)   
Ardelean c ce vreti! Harnic si econom. Bravo, Dane!
#5. Crsiti | 30.06.2009 | 14:45
-1 (5/4)   
Despre ce e vorba totusi in interviul acesta. Pentru ca, de fapt, Dan Negru nu a spus nimic. "Castig destu", " am mici investitii". Daca nu vroia sa divulge nimic, nu trebuia sa accepte sa dea interviul.
#4. adrian | 30.06.2009 | 13:52
1 (1/2)   
as vrea sa te vad intr-o emisiune cu badea
#3. dani | 30.06.2009 | 12:54
-1 (4/3)   
da foarte destept... un om cu capu pe umeri nu ca alti din televiziune sparg banii pe tot felu de haine de fite si eu mai stiu ce
#2. Lidia Multescu | 30.06.2009 | 12:50
-1 (4/3)   
Asa Dane, fara compromisuri! admir genul acesta de oameni, cu atat mai mult cu cat televiziunea este un mediu in care poti atat de usor sa "aluneci"...
#1. Mihaela | 30.06.2009 | 10:20
0 (4/4)   
Iata un om destept. Dane, toata stima pentru tine si pentru cariera ta.
Adauga comentariu
Nume:*
Email:
Comentariu:*
 Doresc sa fiu informat pe e-mail de aparitia unui nou comentariu la aceasta stire
NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul media.imopedia.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video