De vineri 3 septembrie şi până duminică 5 septembrie la Palatul Copiilor se organizează Project Expo. Pentru prima dată, acesta va avea şi un site cu toate promoţiile speciale.

La această ediţie de toamnă ofertele vor fi variate, de la proprietăţi de lux, la apartamente foarte ieftine, în Bucureşti sau la munte.

Pentru cei care nu se pot hotărî pe loc şi vor să se uite încă o dată peste promoţii şi descrierea locuinţelor, după ce au plecat din târg, există posibilitatea să acceseze online, pe durata târgului, toate ofertele prezentate acolo.

„Cumpărătorii vor avea posibilitatea să afle inclusiv care sunt ofertele speciale pe care le oferă dezvoltatorii în cele trei zile de târg. Discounturile, care, ca întotdeauna, vor fi semnificative, sunt valabile şi pentru cumparatorii care fac rezervări şi programări online. Fiecare proiect va fi descris în amănunt şi va fi însoţit de fotografii şi de datele de contact ale promotorului", precizează reprezentanţii organizatorilor.

Site-ul îl găsiţi la adresa  editiedetoamna.projectexpo.ro şi va fi accesibil doar pe durata Project Expo, între 3 şi 5 septembrie.

 

2 September 2010