Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

De unde poţi cumpăra şi cât costă o casa de hobbit

Publicat: | Sursa: Adevarul | Numar afişări: 2577

Fanii filmului „Stăpânul Inelelor” aflaţi în aşteptarea ultimei părţi din această serie, The Hobbit, pot experimenta stilul de viaţă al personajelor favorite, locuind într-o casă de hobbit. O astfel de căsuţă poate costă 15.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

sursa: adevarul.roO familie din Maine a creat acest concept de casă de hobbit- Wooden Wonders (minuni din lemn). Aceste căsuţe sunt construite pentru a munci şi a te juca. Aceste locuinţe pot fi folosite de la case pentru găini, până la loc de joacă, saună sau cabane.

Fiecare căsuţă de hobbit este lucrată manual de o firmă condusă de Rocy şi Melissa Pillsbury în Maine.

„Rocky lucrează ca dulgher de mai bine de 15 ani şi a vrut să schimbe ceva. Pe lângă faptul că s-a plictisit de vechile metode de lucru cu lemnul, de asemenea el are şi o familie tânără, doi băieţi – Richard (trei ani), şi Maxximus (un an), care l-au direcţionat către acest business bazat pe construirea de căsuţe”, a declarat Melissa Pillsbury.

Aceasta a mai spus că locuinţele pentru hobbiţi reprezintă una dintre cele mai interesante structuri realizate de soţul ei. Iar după realizarea prototipului, ideea a început să câştige de teren şi astfel au fost construite casele la scară largă.

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video