Compania de bricolaj Dedeman, liderul pieţei de profil, controlat de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, a investit 12 mil. euro în cel de-al 28-lea magazin al reţelei, care va fi inaugurat vineri în Râmnicu Vâlcea.

24487-8-desen-dragos-paval.jpgCu 28 de magazine în portofoliu, Dedeman devine liderul pieţei de bricolaj şi în funcţie de di­men­siunea reţelei, devansând com­pa­nia ger­mană Praktiker, care controlează un lanţ de bricolaj format din 27 de unităţi.

Magazinul Dedeman din Râm­nicu Vâlcea va avea o su­pra­faţă con­struită de 12.700 mp şi un număr de 172 de an­ga­jaţi.

Principalul compe­ti­tor al De­deman pe piaţa din Vâlcea va fi magazinul Am­bient, parte a reţelei controlate de omul de afaceri Ioan Cio­lan din Sibiu.

Dedeman a mai deschis un magazin în 2012, la Constanţa, în care au fost investiţi 15 milioane de euro, iar planul companiei prevede alte trei deschideri până la sfârşitul acestui an.

Dedeman a avut anul trecut o cifră de afaceri de 476 mil. euro, iar anul acesta ar urma să fie depăşit pragul de jumătate de miliard de euro, în condiţiile în care firma şi-a bugetat o creş­tere de 10% a veniturilor.

Urmă­torul magazin Dedeman va fi deschis în vara acestui an, cel mai probabil în Slatina. Prin­cipalii competitori ai companiei sunt Praktiker, Bricostore şi BauMax.

 

Sursa

24 April 2012