Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Depozitele BCR Banca pentru Locuinţe au urcat cu 125% în primele trei luni

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3611

Cifre îmbucurătoare pentru BCR Banca pentru Locuinţe. Statisticile arată că depozitele erau, la finalul primului trimestru din 2011, de 490 milioane lei, în creştere cu 125% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când erau de 217 milioane lei.

sursa: bloombiz.roActivele băncii la finele primului trimestru erau de 570 milioane lei, în creştere cu 99% faţă de primul trimestru din 2010. De asemenea, numărul de clienţi activi a crescut cu 36% în primul trimestru, la 204.000. Depozitele bancare continuă să scadă Românii continuă să fugă de depozitele bancare, mai ales de cele în valută. În luna martie s-a simţit un declin de 0,5% faţă de ... Depozitul mediu constituit de clienţi era de 2.500 lei în primele trei luni din 2011, faţă de 1.500 lei în aceeaşi perioadă a anului trecut.

La finele anului 2010, numărul clienţilor din sistem era de 324.000, iar volumul depozitelor atrase era de 711 milioane lei.

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL) a anunţat în martie că a încheiat anul 2010 cu un profit net de 1,744 milioane lei, atingând pragul de rentabilitate cu doi ani înainte de termenul preconizat iniţial. BCR BpL a înregistrat în 2009 pierderi de 7,2 milioane lei, iar în 2008 de 11,6 milioane lei.

"Profitul obţinut în 2010 s-a bazat îndeosebi pe rezultatele activităţii operaţionale (venituri nete din dobânzi de 20,1 milioane lei în 2010, faţă de 10,6 milioane lei în 2009), dar şi pe controlul riguros al costurilor", potrivit reprezentanţilor BCR BpL citaţi de NewsIn.

BCR Banca pentru Locuinţe acordă finanţare pentru investiţii în domeniul locativ, precum modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ. Românii economisesc mai puţin Numărul românilor care au trecut luna trecută pe la bănci pentru a economisi a scăzut. Depozitele în lei şi valută ale populaţiei şi ... Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele şi agenţiile Băncii Comerciale Române (BCR), precum şi prin reţeaua de distribuţie proprie a BCR BpL, respectiv prin forţa directă de vânzare şi prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), subsidiară a Grupului BCR specializată în economisirea şi creditarea domeniului locativ în sistem colectiv, a fost lansată în iulie 2008.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video