Dezvoltatorul Omilos Group va deschide centrul comerciale ERA Shopping Park Oradea această toamnă, termen care iniţial fusese stabilit pentru primăvara lui 2011.

16464-era_shopping_park_82160100.jpgAnul trecut, dezvoltatorul a reuşit să atragă suma suplimentară de 3,5 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor de la două fonduri de investiţii controlate de Charlemagne Capital şi de Argo Capital Partners, partenerii Omilos în acest proiect.

Totuşi, în luna martie va fi deschis magazinul retailerului Sprider Stores, pe o suprafaţă de 850 mp, astfel că reţeaua retailerului va ajunge la 17 magazine în ţară, dintre care patru se află în Bucureşti.

„De când am reluat lucrăril, traficul şi vânzările au crescut semnificativ în galeria comercială. Suntem în grafic cu lucrările pentru deschiderea din această toamnă, aflându-ne în negocieri avansate cu o serie de chiriaşi doriţi de orice centru comercial, pe care sperăm să îi putem anunţa curând", a declarat Graham Kilbane (foto), CEO Omilos Group.

La finalizare, ERA Shopping Park va avea o suprafaţă închiriabilă de 62.500 cu 110 magazine şi 2.000 de locuri de parcare. Ancorele principale sunt Carrefour, Bricostore, Altex Megastore, Mobexpert şi Cinema City.

Sprider Stores a intrat pe piaţa romanească în 2007 printr-o unitate deschisă în City Mall. Retailerul a investit până în prezent 20 de milioane de euro în amenajarea magazinelor din Bucureşti, Arad, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Brăila, Iaşi, Suceava, Oradea şi Tîrgu Mureş.

ERA Shopping Park va fi finalizat în 2012, urmând să aibă o suprafaţă construită de circa 78.000 mp cu o suprafaţă închiriabilă de 62.500 mp.


Sursa

15 February 2011