Compania belgiană Liebrecht&wooD, proprietarul complexului Fashion House Outlet din Bucureşti, şi-a atras în echipă un fost broker al Colliers International. Irina Albu va ocupa poziţia de leasing manager şi va fi responsabilă că închirierea proprietăţilor companiei.

15432-irina_albu_liebrecht_and_wood_c4d126ae7e.jpg„Întrucât avem planuri mari pentru România, întărirea echipei de management a Liebrecht & wooD a venit ca un pas firesc al procesului de pregătire pentru contextul propice de piaţă, pe care îl derulăm în prezent", a declarat Johan Rogiers, managing directorul Liebrecht & wooD România.

Înaintea venirii sale în echipa Liebrecht & wooD, Irina Albu a lucrat peste opt ani în cadrul companiei Colliers International pe poziţia de senior office broker şi de şef al departamentului de proiecte rezidenţiale.

Un nou outlet

Liebrecht&wooD va construi un parc de retail în zona de sud-est a Capitalei, inclusiv un centru comercial de tip outlet, închirierea spaţiilor din prima fază, reprezentând o suprafaţă de 90.000 metri pătraţi, urmând să înceapă în vara acestui an.

Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 60 de hectare, achiziţionat anul trecut de Liebrecht&wooD. În primă fază vor fi construiţi 90.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, care va cuprinde un magazin de tip outlet, operat de Fashion House, şi alte big box-uri (construcţii pentru magazine de mobilă, bricolaj sau hipermarket).

Liebrecht&wooD a intrat pe piaţa locală la începutul anilor 2000, când a început dezvoltarea proiectului Militari Shopping, vândut companiei Atrium European Real Estate. De asemenea, compania a mai dezvoltat parcul de birouri Victoria Park din apropiere de DN1, vândut Immoeast. Pentru cele două proprietăţi Liebrecht&wooD a încasat circa 80 milioane de euro.

Compania a fost fondată de Johan Rogiers, Patrick Van Den Bossche şi Marc Lebbe.


Sursa

30 November 2010