Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Dezvoltatorul celui mai mare mall are în plan şi un orăşel lângă Bucureşti

Publicat: | Sursa: Money.ro | Numar afişări: 2149

Panico Panayi, preşedintele Nova Imobiliare, care construieşte la Chitila cel mai mare mall din România, mai deţine un teren lângă Bucureşti, pretabil construcţiilor rezidenţiale.

sursa: money.roDeşi terenul a fost cumpărat cu şapte ani în urmă, investitorul britanic nu va demara în curând construcţia de locuinţe.

"Am cumpărat terenul de 115 ha din zona Săbăreni (la circa 20 km nord-vest de Bucureşti-n.red.) cu intenţia de a construi un mic sat cu 17.000 de locuinţe. Am lucrat cu arhitecţii Prinţului Charles pentru a contura un proiect în care să fie atât case pentru bogaţi, dar şi pentru cei mai puţin bogaţi", a declarat Panico Panayi.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă un dezvoltator ar anunţa construcţia unui centru comercial şi mai mare decât Colosseum, Panayi a declarat că această decizie ar fi una "sinucigaşă".

Pentru moment, investitorul britanic nu va demara lucrările de construcţie şi se concentrează pe dezvoltarea centrului comercial Colosseum. Panayi deţine în totalitate compania Nova Imobiliare şi a investit în România până în prezent aproximativ 39 de milioane de euro. Acesta mai are afaceri în Marea Britanie în domeniul parcurilor de distracţii, bingo, restaurante şi pub-uri, dar şi o podgorie.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video