Proiectul comercial Unirea din centrul Capitalei, controlat de familia Adamescu, va fi legat începând cu anul viitor de cea mai tranzitată staţie de metrou - Piaţa Unirii - printr-un tunel subteran direct în care vor fi amenajate noi magazine, sub forma unei galerii comerciale de 1.500 de metri pătraţi.

28534-1-unirea-rc.jpgCirca 40.000 de oameni trec zilnic prin cele două staţii de la Piaţa Unirii (foto, intrare din faţa magazinului Unirea), iar reprezentanţii centrului comercial speră ca această investiţie, estimată la un milion de euro, să aducă o creştere a numărului de vizitatori din proiectul Unirea cu cel puţin 20%.

"Sperăm că, dacă totul decurge normal din punctul de vedere al aprobărilor, să finalizăm lucrările cel târziu la jumătatea anului viitor", a declarat pentru ZF Carmen Palade Adamescu, preşedinte şi CEO al Unirea Shopping Center. "S-a agreat ca proiectul să fie realizat cu condiţia ca cei de la Unirea să suporte integral cheltuielile", a precizat şi Gheorghe Udrişte, directorul de investiţii al Metrorex.

 

Sursa

6 December 2012