După ani buni de certuri cu localnicii, Donald Trump s-a hotărât să vândă casa pe care o deţine în Rancho Palos Verdes, California. Omul de afaceri, obişnuit să facă mereu ceea ce vrea, a încălcat regulile stabilite de comunitatea respectivă de mai multe ori. Ba chiar a dat în judecată oraşul şi a cerut 100 de milioane de dolari pentru că nu a fost lăsat să facă tot ceea ce a dorit, anunţă www.luxist.com.

14746-256282-exteriorrear-15.jpgCasa pe care Trump a listat-o este reşedinţa sa personală pe care o folosea atunci când venea în Los Angeles şi este situată în dreptul celei de-a optsprezecea găuri a Circuitului Naţional de Golf Trump. Imobilul, pentru care magnatul cere 12 milioane de dolari, oferă privelişti atât asupra oceanului, cât şi asupra terenului de golf.

Casa, care se întinde pe 1020 mp, are cinci dormitoare şi este construită în formă de U, în jurul unei curţi cu o piscină imensă. Vila are mai multe şeminee, iar podeaua este din marmură.

La sfârşitul anilor '90, Donald Trump a plătit 27 de milioane de euro pentru 121 de hectare de teren, pe care a construit circuitul de golf şi proprietăţile adiacente. O afacere foarte bună, având în vedere faptul că imobilele de pe terenul de golf se vând cu cel puţin 5 milioane de dolari.


2 November 2010