Nicoleta Gheorghian şi Viorica Albu au fost arestate, sâmbătă, de Judecătoria Sectorului 3, pentru 29 de zile, magistraţii hotărând ca a treia femeie pentru care procurorii au cerut mandat, Violeta Boerescu, să fie cercetată în stare de libertate.

Decizia judecătoriei, care nu este definitivă, a fost atacată atât de Gheorghian şi Albu, cât şi de procurori, urmând ca recursul să fie judecat de Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au propus instanţei arestarea preventivă a Nicoletei Gheorghian, în vârstă de 40 de ani, şi a Vioricăi Albu, în vârstă de 61 de ani, pentru complicitate la înşelăciune, precum şi a Violetei Boerescu, de 70 de ani, acuzată de înşelăciune.

Gherasim şi Albu sunt cercetate pentru că, profitând de naivitatea unei alte femei, în vârstă de 58 de ani, i-au furat din casă actele de identitate şi documentele de proprietate ale apartamentului din sectorul 3 în care aceasta locuia, pe care au încercat să îl vândă. Ulterior, cele două au convins-o pe Violeta Borescu să se dea drept proprietara apartamentului în faţa notarului, contra unei sume de bani, pentru a putea semna un contract de vânzare-cumpărare. 

Sursa

9 November 2009