Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Două turnuri cu înălțimea de 75 de metri vor fi construite în București

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1825

În zona Barbu Văcărescu din Capitală a început construcția proiectului One Verdi Park.

sursa foto: https:/one.ro/development/one-verdi-park/Este vorba despre un proiect mixt de birouri și locuințe, dezvoltat de One United Properties, care include două turnuri - unul de birouri și unul rezidențial, ambele cu o înălțime de 75 de metri. Cele două clădiri vor fi conectate, la parter, printr-un spațiu comercial cu o suprafață de 2.200 de metri pătrați.

Turnul rezidențial va avea 21 de niveluri (P+20) și va fi format din 134 de apartamente, în timp ce turnul de birouri va avea 18 niveluri (P+17) și o suprafață de 21.000 de mp. One Verdi Park, situat pe bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164, include, totodată, aproximativ 450 de locuri de parcare subterane, dar și spații verzi.

Autorizația de construire pentru proiectul One Verdi Park a fost emisă în octombrie 2019, iar termenul de livrare este ultimul trimestru din anul 2021. 

Compania One United Properties a fost înființată în anul 2011 și este specializată pe proprietăți rezidențiale exclusiviste, situate în partea centrală și de nord a Capitalei. Până în prezent, compania a finalizat 376 de locuințe, alte 530 sunt în construcție, în timp ce peste o mie de unități vor fi livrate în viitorul apropiat.

Din portofoliul companiei fac parte proiectele One Charles de Gaulle (8.000 de mp), One Herastrau Plaza (32,000 de mp), One Herastrau Park (28,000 de mp) și One Floreasca Lake (15,000 de mp).

Taguri: one, verdi, park
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video