Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Locuinţe de calitate, la preţuri convenabile: Dream Residence

Advertorial
Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 2356

Apartamentele noi, aflate în blocuri construite cu atenţie, nu trebuie să coste o avere – este una dintre lecţiile învăţate de dezvoltatorii imobiliari, după anii de criză. Ridicat în sud-vestul Bucureştiului, Dream Residence este unul dintre ansamblurile construite pe acest principiu: calitate, la preţuri accesibile oricărui client.

Dream ResidenceMajoritatea clienţilor actuali se interesează de blocuri noi, construite cu simţ de răspundere, nefiind dispuşi să treacă cu vederea mici imperfecţiuni, cum făceau cu ani în urmă, când preţurile urcau de la o lună la alta. Cumpărătorii prezentului ştiu exact ce caută: locuinţe de calitate, la preţuri accesibile. Iar dezvoltatorii care ştiu să acopere această cerere sunt cei care încă mai activează în acest domeniu supus unor grele încercări, în ultimii ani.

„Într-adevăr, cerinţele s-au schimbat, de-a lungul timpului, iar cei care nu au urmărit constant solicitările clienţilor au fost nevoiţi să iasă din branşă. Noi ne-am respectat întotdeauna clienţii, am venit în întâmpinarea nevoilor lor cu compartimentări deosebite şi materiale de construcţie şi finisaje de calitate superioară, iar întregul nostru proiect se desfăşoară sub sloganul „Calitatea face diferenţa!”, spune dezvoltatorul Dream Residence.

Amplasat în sud-vestul Bucureştiului, la doar patru kilometri de Piaţa Unirii, ansamblul Dream Residence conţine patru clădiri: trei blocuri deja date în folosinţă, cu 124 de apartamente, şi un bloc aflat în stadiu de finisare, cu 42 de apartamente, ce vor fi predate la începutul lunii mai. Zona Pucheni a atras investiţii importante în ultimii ani, se bucură de acces facil şi infrastructură nouă, iar aprecierea locatarilor se traduce în noi proiecte imobiliare.

„În această primăvară vom începe următoarea etapă, ce presupune contrucţia a trei noi blocuri, ce vor fi date în folosinţă până la sfârşitul acestui an. În total, vor fi 155 de noi apartamente cu una, două sau trei camere, concepute pentru a veni în întâmpinarea oricărei cereri. Preţul garsonierelor va fi între 22.000 şi 29.000 euro, apartamentele cu două camere vor avea preţuri cuprinse între 28.000 şi 48.000 euro, în timp ce apartamentele cu trei camere vor avea un preţ de vânzare între 44.900 şi 59.000 euro”, expune dezvoltatorul planurile de viitor.

Preferatele cumpărătorilor: garsonierele şi apartamentele cu două camere

Bugetul este principala grijă a potenţialilor clienţi, recunosc cei care lucrează în sectorul real estate. În vremuri în care avansul rămâne cea mai mare problemă a unui tânăr cumpărător, programul Prima Casă este cea mai des întâlnită modalitate de plată. Tot din acelaşi motiv, aceştia se orientează către apartamentele cu preţuri cât mai mici.

„În momentul acesta, circa 70% dintre clienţii care au cumpărat o locuinţă la Dream Residence au accesat un credit prin programul Prima Casă. Cele mai vândute tipuri de locuinţe sunt cele cu una şi două camere. Garsonierele de 28 mp utili costă 24.900 euro, iar cele de 38 mp utili costă 28.900 euro. Apartamentele cu două camere costă 32.900 euro (42 mp utili), 39.900 euro (53 mp utili) şi 44.900 euro (58 mp utili)”, explică dezvoltatorul ansamblului din sud-vestul Capitalei.

Problema locurilor de parcare este una intens dezbătută, în orice cartier, dar în Dream Residence, toţi proprietarii primesc gratuit un loc de parcare la exterior. De asemenea, în perioada aceasta, dezvoltatorul vine cu o serie de promoţii şi discounturi importante, printre care se remarcă: reducere de 1.000 euro la toate garsonierele disponibile, reducere de 2.000 euro la cele mai multe apartamente cu două camere şi discount de 3.000 euro la toate tipurile de apartamente cu trei camere.

CITEȘTE ȘI:  Bugetul de 30.000 euro, suficient pentru un apartament nou? Vezi oferte din Bucureşti Apartamentele noi nu mai reprezintă un lux, iar dezvoltatorii care au depăşit vremurile grele au învăţat să se plieze pe nevoile cumpărătorilor ... Bugetul de 30.000 euro, suficient pentru un apartament nou? Vezi oferte din Bucureşti

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail
poza_cu_text3.png

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video