Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Senzații tari, la înălțime: China inaugurează un drum montan de sticlă, la 1.403 metri de pământ (FOTO)

Publicat: | Autor: Raluca Joiţa, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3111

Adevărat coșmar pentru cei care au frică de înălțime, noul drum din Pădurea Națională Zhangjiajie este cea mai recentă atracție turistică inaugurată de chinezi. Cu ce este diferit acest drum de alte cărări montane? Nu doar că este prins de o latură a muntelui, la o înălțime de 1.403 metri, ci este făcut din sticlă!

Senzații tari, la înălțime: China inaugurează un drum montan de sticlă, la 1.403 metri de pământChinezii au inaugurat încă un proiect unic și suprinzător: un drum de sticlă, lipit de munte, la o înălțime de 1.400 de metri – doar fotografiile în sine sunt amețitoare, darămite o plimbare! Cărarea a fost construită pe o latură a muntelui Tianmen, din Parcul Pădurea Națională Zhangjiajie, din provincia Hunan.

Denumită „Stânca Dragonului Încolăcit”, aleea de sticlă are o lungume de 100 de metri și o lățime de 1,6 metri. După cum se poate vedea în imagini, drumul este dedicat doar celor care au suficient sânge rece; însă cei care pot aduna suficient curaj încât să meargă pe această cărare, sunt răsplătiți cu o panoramă extraordinară, ce poate fi admirată de pe o platformă opacă, de data aceasta.

Acest drum nu este singura atracție turistică inedită din Pădurea Zhangjiajie, clasificată drept Parc Național. Cei care se ocupă de management au instalat aici și un pod de sticlă cu o lungime de 430 de metri, suspendat la o înălțime de 180 de metri – parcul a devenit astfel ținta amatorilor de senzații tari sau de selfie-uri extreme.

CITEȘTE ȘI ALTE ARTICOLE:

 

 

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video