Compania globală de consultanţă imobiliară DTZ Echinox şi grupul Vitalis Consulting, specializat în consultanţă pentru construcţii şi project management, vor oferi servicii de project management pentru fit-out de birouri şi relocări.

14409-colaborare_2.jpg„Parteneriatul DTZ - Vitalis vizează în prima fază companiile care sunt în căutarea unui spaţiu de birouri, în vederea relocării sau extinderii, şi pentru care aspectele imobiliare, dar şi logistice, legate de construcţie şi amenajare sunt străine de business-ul de bază şi necesită asistenţă de specialitate. Project managementul asigură optimizarea costurilor, a timpului alocat şi o tranziţie uşoară la noul sediu, care să nu aducă prejudicii afacerii", comentează Mihnea Şerbănescu, Director General al DTZ Echinox

Acest acord se bazează pe o colaborare de tradiţie între cele două companii, pentru proiecte importante precum relocarea Hewlett Packard în Novo Park, unde aceştia ocupă o suprafaţă de 10,000 mp, PTC/ Sema Park şi relocarea Avon în sediul nou din clădirea Eurotower.

„Practic, pe segmentul de real estate în care DTZ activează şi unde intermediază o serie de operaţiuni de relocare, etc, colaborarea cu Vitalis Consulting a adus un plus de valoare susţinând partea de management de proiect şi project monitoring.

Cu un portofoliu care include, la acest moment, nume precum Holcim, Marsh, BASF, Adama sau Avon, cu o experienţă de mai bine de 5 ani pe piaţa locală şi internaţională, Vitalis Consulting este singura companie românească ce oferă servicii de project management şi project monitoring, dar şi cost management şi servicii specializate", precizează Florin Popa, Managing Partner la Vitalis Consulting.

14410-dtz.jpgIniţiativa face parte dintr-un proiect mai amplu, cele două companii propunându-şi să folosească resursele şi experienţa acumulate pentru a furniza clienţilor servicii integrate de project management, cost management şi project monitoring.

Clienţii vizaţi sunt ocupanţii/ chiriaşii şi dezvoltatorii pentru project management şi cost management, respectiv investitorii şi băncile, în calitate de finanţatori, pentru project monitoring.


19 October 2010