Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

DTZ: Tranzactiile mici si mijlocii domina segmentul logistic

Publicat: | Sursa: Daily Business | Numar afişări: 893

Segmentul spatiilor logistice de pe piata locala a fost dominat de tranzactii mici si medii in primele sase luni ale anului, care au insumat 65.000 de metri patrati, rata de neocupare ramanand constanta la 10%, potrivit unui raport al companiei de consultanta DTZ.

sursa: dailybusiness.roDin cei 65.000 de metri patrati, 50.000 au fost tranzactionati in Bucuresti, iar restul de 15.000 in Timisoara.

In 2009, totatul tranzactiilor a fost de 100.000 de metri patrati, dintre care aproape o treime au fost relocari. Tranzactiile de peste 10.000 de metri patrati au fost exceptii in urma cu un an.

In primele sase luni ale anului au fost livrati doar 25.000 metri patrati de spatii logistice. Rata de neocupare a ramas la 10%. Expertii companiei de consultanta imobiliara nu se asteapta la modificari majore pana la sfarsitul anului.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Universitate , SC: 95 mp, 4 cam.
Drumul Sarii , SC: 84 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video