Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Dubai: piscina infinită de la etajul 52

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1266

Dacă până acum insulele artificiale Palm Jumeirah puteau fi văzute doar din avion, din elicopter sau de pe Stația Spațială Internațională, de acum încolo insulele care formează un palmier vor putea fi admirate din noua piscină infinită, construită în Dubai.

sursa foto: https:/edition.cnn.com/travel/article/palm-tower-infinity-pool-dubai-intl/index.htmlPiscina, care va avea suprafața de 775 de mp, se va afla la o înălțime de 210 metri, fiind construită în cadrul complexului hotelier și rezidențial The Palm Tower.

Potrivit CNN.com, piscina infinită va oferi o panoramă completă asupra orașului, de la etajul 50 al complexului. La etajul 51 va fi amenajat un restaurant, iar la etajul 52 -  o punte de observare, care va include un muzeu interactiv și o galerie care va ilustra modul în care au fost realizate insulele Palm Jumeirah.

Piscina infinită, care a fost creată pentru a minimiza efectele brizei, are o capacitate de 930.000 de litri, este realizată de Nakheel, iar costurile se ridică la 327 de milioane de dolari. Potrivit dezvoltatorului, lucrările vor fi finalizate la sfârșitul acestui an.

Piscina din Dubai se va număra printre cele  mai înalte din lume, cu toate că este construită la o înălțime mult mai mică față de cea de la etajul 118 al Hotelului Ritz-Carlton din Hong Kong, aflată la 484 de metri deasupra pământului.

Taguri: infinita, dubai, piscina
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video