Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

După anunțarea logodnei, Orlando Bloom și Katy Perry își vând vechile locuințe

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2525

A cumpărat o casă în 2017 cu șapte milioane de dolari, a modificat-o după bunul plac și a scos-o la vânzare cu aproape nouă milioane, din motive personale. Pe scurt, aceasta este povestea imobilului situat în Beverly Hills, pe care Orlando Bloom vrea să îl vândă cu 8,99 de milioane de dolari.

orlando bloom casaPotrivit Mansionglobal.com, în ultimii doi ani, starul din filmul „Lord of the Rings” a remodelat proprietatea după bunul său plac, investind timp și bani. Lucrările la casa cu patru dormitoare și vedere la ocean au fost finalizate abia acum câteva săptămâni. Actorul a deschis bucătăria, a creat un bar, a creat noi spații de depozitare și a refăcut anumite finisaje, folosind lemnul în interior. Totodată, Bloom a construit o piscină, pentru care a cheltuit peste o jumătate de million de dolari și la care muncitorii au lucrat mai bine de un an.

Însă, la scurt timp după terminarea lucrărilor, având în vedere schimbările din viața personală, Orlando Bloom a decis să renunțe la proprietatea respectivă.

Luna trecută, Bloom a anunțat logodna cu starul pop Katy Perry, care, de asemenea, a făcut recent câteva modificări în portofoliul său imobiliar.

Chiar la începutul acestei luni, Katy Perry i-a vândut lui Michael Chow, fondatorul lanțului de restaurant Mr. Chow, două proprietăți învecinate, situate în Hollywood Hills. Potrivit MansionGlobal.com, Chow a plătit în total 12,7 milioane de dolari pentru cele două imobile, cel mai ieftin fiind listat la prețul de 3,3 milioane de dolari, iar cel mai scump la 12,7 milioane de dolari.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baba Novac , SU: 45 mp, 2 cam.
Rahova , SC: 72 mp, 2 cam.
Bucurestii Noi , SC: 56 mp, 2 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video