Confiden Travel, companie specializata in furnizarea de servicii turistice din Pitesti, ai carei actionari sunt oamenii de afaceri Valentin Visoiu, Denisa Gociu-Dumitru si Virgil Dumitru, va incepe sa construiasca un hotel sub brandul Ramada in Pitesti.

sursa:dailybusiness.roExecutantul lucrarii este firma Conarg Construct, divizie de constructii din cadrul grupului Conarg, firma controlata de Visoiu.

Prin Conarg Real Estate, Visoiu a dezvoltat in Capitala proiectele Quadra 1 si Rasarit de Soare, cu peste 1.000 de locuinte, si mai are in plan si un al treilea proiect, denumit Quadra 2.

Hotelul din Pitesti va fi construit la principala poarta de intrare in oras, intersectia Caii Bucuresti cu Calea Bascov, si va oferi, cand va fi finalizat in 2011, peste 140 de camere si apartamente, 2 restaurante, o sala pentru evenimente cu peste 600 de locuri si multiple sali de conferinte si facilitati de spa si fitness.

Conceptul noului hotel a fost dezvoltat de catre Trend Hospitality Consulting & Management, partenerul strategic al Wyndham Hotel Group in Romania, Bulgaria si Moldova, care a asigurat afilierea hotelului la lantul international Ramada si implicit pozitionarea lui pe piata in categoria 4 stele superior.


 

Sursa

22 February 2010