Edenia, proiect rezidential din Titan - inca un reper pentru noul Bucuresti


Smart Financial - 27.06.2006
 

In ultimii 2 ani, mai multe proiecte imobiliare importante au fost lansate pe piata in Bucuresti, ceea ce face ca viitorul sa para cu totul altfel: nu vor mai exista doar Militari, Titan, Colentina, Obor, Pantelimon, Dorobanti, Drmul Taberei... pe harta isi vor face loc adevarate noi cartiere rezidentiale, cu facilitati complexe pe langa blocurile propriu-zise - Planorama, Central Park, West Park...

Unul dintre cele mai noi si cele mai promovate proiecte imobiliare din noul Bucuresti este Edenia, care se doreste sa se construiasca in cartierul Titan. In prezentarea proiectului, companiile Adama si Future Group spun ca "Edenia este un proiect rezidential unic pe piata din Romania, cuprinzand toate facilitatile pentru o viata de familie linistita si implinita. Zone verzi superb decorate imprejmuiesc cele 7 blocuri de apartamente, care sunt construite la cele mai riguroase standarde de protectie".

Mai mult, pe website-ul edenia.ro se precizeaza ca "Spatiul care inconjoara Edenia beneficiaza de zone comerciale, scoli si acces la toate mijloacele de transport. Preturile apartamentelor sunt tentante, conditiile de plata sunt flexibile. Edenia surade tot mai mult familiilor care se vor muta aici".

In realitate, ca si promovare, toate proiectele similare insista pe unicitate si pe faptul ca noul Bucuresti se construieste in prezent - un loc mai bun, mai linistit, mai protejat, mai potrivit pentru familie, pentru copii. Ba mai mult, pana si reclamele stradale, cele print si cele online seamana foarte tare intre proiectele concurente, deci unicitatea este de fapt un lucru abstract. Si totusi, pana in prezent, consumatorii trebuie doar sa afle despre proiect, vanzarile merg bine.

Edenia va fi construit in zona Titan, fiind relativ aproape de Cora, Complex Lia Manoliu, Parc IOR, Metrou Titan, Mall Titan, Policlinica Titan, Parc Prisaca Doamnei, Gradinita 112, Auchan, Scoala Generala sau Billa.

Ansamblul Edenia din Titan va fi compus din 7 blocuri de apartamente cu cate 11 etaje, dotate evident cu lifturi rapide. Apartamentele beneficiaza de parchet din lemn de esenta tare, bucatarii cu toate dotarile prevazute pentru a incoropora ulterior dulapurile, aragazul, cuptorul si hota. Fiecare apartament are centrala proprie, apometre si contoare de gaz si electricitate, geamuri termopan, echipamente sanitare, gresie si faianta pana in tavan in bai si toalete. Sunt prevazute si camere utilitare in subsolul imobilelor.

Future Group, unul dintre cei doi realizatori ai Edenia, este una dintre companiile imobiliare de top, operand pe piata din Romania inca din anul 1991. In ultimii 15 ani compania s-a implicat in initierea, dezvoltarea, materializarea si administrarea unei game largi de proiecte rezidentiale, comerciale, industriale si logistice cum ar fi: Sitraco Center, Gemenii Sitraco (vechi) si Hotelul Golden Tulip (Calea Victoriei, Bucuresti) impreuna cu alti investitori.

In ultimul deceniu Future Group a furnizat peste 10,000 de apartamente in Europa si Israel. In aceasta perioada, compania s-a implicat si a dus la bun sfarsit 13 proiecte (rezidentiale, comerciale si cladiri de birouri) in Romania, cat si proiecte imobiliare in Anglia, Spania si Cehia, dupa cum spun oficialii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro. Cifra de afaceri in ultimii 10 ani s-a ridicat la 1,5 miliarde de euro.



SMART financial
 

27 June 2006