Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Edilii Capitalei vor să construiască un bazin de înot în parcul Tineretului

Publicat: | Autor: Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro | Numar afişări: 3130

Primăria Capitalei are în plan să cheltuiască aproximativ 3,6 milioane euro pentru construirea unui bazin municipal de înot în parcul Tineretului, potrivit unei hotărâri care ar urma să fie supusă la vot în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

sursa: swim.roConform studiului de fezabilitate pentru acest proiect, cheltuielile pentru construire sunt estimate la 15,66 milioane lei, bazinul urmând să fie gata în termen de 14 luni. Suprafaţa pentru care s-a dat autorizaţia de construcţie este de 52.863,46 mp.

Bazinul de înot va avea dimensiunile de 50x25 metri şi 10 culoare, urmând să permită organizarea de competiţii de înot, interne şi internaţionale, dar va putea fi folosit şi de înotătorii amatori.

Capacitatea tribunei de la bazinul de înot va fi de 1.056 de locuri. Lângă bazin va fi construită o parcare cu 300 de locuri.

Potrivit NewsIN, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat de curând că îşi doreşte ca Bucureştiul să găzduiască, în premieră, o ediţie a Olimpiadei de Vară.


Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Popesti-Leordeni , SU: 160 mp
Pipera , SC: 500 mp
Bucurestii Noi , SC: 99 mp, 3 cam.

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video