Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Ellen DeGeneres și-a luat casă de 27 de milioane de dolari

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 2053

În primele zile ale lunii ianuarie, Ellen DeGeneres a făcut prima achiziție imobiliară din acest an. Potrivit mansionglobal.com, gazda talk-show-ului care îi poartă numele („The Ellen DeGeneres Show”) a cumpărat o proprietate situată în Montecito, California, pentru care a plătit 27 de milioane de dolari.

sursa foto: https:/www.mansionglobal.com/articles/ellen-degeneres-buys-27-million-montecito-mansion-120873Conacul, construit în stil balinez, are suprafața de circa 760 de mp, în timp ce terenul măsoară peste 33.000 de mp. Casa în care vor locui Ellen DeGeneres și soția sa, actrița Portia de Rossi, are cinci dormitoare, include o cabană în care este amenajată și sala de fitness, dar și o casă de oaspeți cu două dormitoare și o piscină cu vedere la ocean.

Proprietatea, care îi aparține acum lui Ellen DeGeneres, a fost listată și delistată de mai multe ori în ultimii doi ani, iar în septembrie 2018 a fost scoasă la vânzare la prețul de 35 de milioane de dolari. Imobilul a fost achiziționat pe data de 10 ianuarie de Harley J. Neuman, business managerul omului de televiziune. Dealtfel, Neuman a reprezentat-o pe Ellen DeGeneres și anul trecut când comedianul a vândut cu 34 de milioane de dolari o altă proprietate, situată tot în Montecito, California, dar și în 2017 când aceasta a achiziționat cu mai mult de 18 milioane de dolari o casă pe plajă în Carpinteria, California.

Taguri: ellen degeneres
Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Baneasa , SC: 390 mp
Prelungirea Ghencea , SC: 50 mp, 1 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video