Mai mult decât imobiliare!!!!!!
 
Mareste fontul | Trimite pe yahoo messenger | Trimite pagina unui prieten | Printeaza pagina

Elon Musk a hotărât: nu va mai deţine case

Publicat: | Sursa: Ilinca Radu | Numar afişări: 1832

După ce a anunțat că nu va mai deține bunuri fizice, inclusiv case, șeful Tesla a trecut la fapte.

elon-musk-homePotrivit CNN.com, două dintre proprietățile lui Elon Musk au fost scoase la vânzare pe site-ul Zillow, pentru 30, respectiv 9,5 de milioane de dolari. Este vorba despre două imobile situate în cartierul Bel Air din Los Angeles, care au fost listate la doar câteva zile după ce miliardarul a anunțat, pe Twitter, că intenționează să își vândă aproape toate bunurile fizice și că nu va mai deține o casă.

Una dintre proprietățile pe care Elon Musk le-a scos la vânzare este o fermă care i-a aparținut starului de cinema Gene Wilder și pentru care Musk cere 9,5 milioane de dolari. ”Există o singură condiție pentru vânzare: dețin fosta casă a lui Gene Wilder. Nu poate fi demolată sau modificată astfel încât să îi fie pierdut sufletul”, a precizat deținătorul companiei Tesla. Casa, cu cinci dormităare și cinci băi, are suprafața de 260 de mp. De asemenea, ferma include o piscină ovală și o căsuță de oaspeți separată.

Cealaltă proprietate pe care Elon Musk a decis să o vândă oferă o priveliște impresionantă, spre Bel Air Country Club și costă 30 de milioane de dolari. Potrivit anunțului, clădirea a fost construită în anul 1990 și a fost renovată ulterior. Casa, cu suprafața de aproape 1.500 de mp, are șapte dormitoare, 11 băi, o bibliotecă cu două etaje, piscină și teren de tenis. Musk a cumpărat imobilul în anul 2013, cu 17 milioane de dolari.

Voteaza articolul:
| Aprecierea vizitatorilor:

Ai un comunicat de presă de publicat?

 
RSS
Primeste stirile pe e-mail

OFERTE RECOMANDATE
Iancului , SC: 280 mp
Magheru , SU: 50 mp, 2 cam.
Splaiul Unirii , SC: 95 mp, 3 cam.
TOPURI IMOPEDIA.ro
Cele mai noi comentarii
Cele mai citite stiri
Cele mai comentate stiri
Top Likes

Primul ghid imobiliar autentic! Sfaturi pentru realizarea unei tranzactii imobiliare, termeni imobiliari, financiari, precum si descrieri detaliate ale zonelor,doar pe ghid.imopedia.ro

Blog RUN
Adrian Crivii
Gabriel Alexandru
Dragos Dragoteanu
Daniel Dobre
Adrian Niculescu
Ilias Papageorgiadis

Cele mai noi si importante stiri din segmentul imobiliar iti sunt redate intr-un format inedit, menite a te tine la curent cu tot ceea ce inseamna noutati si ultimele tendinte in domeniul imobiliar, doar pe media.imopedia.ro

Ştiri imobiliare
Analize imobiliare
Evenimente imobiliare
Ghidul Prima Casă
Știri Prima Casă
Comunicate de presă
Arhiva video