eMag, cel mai mare magazin online din Romania, isi relocheaza sediul central in Swan Office&Technology Park unde a inchiriat 2700 mp.

21444-emag.jpgAici vor fi mutati 170 din cei 375 de angajati ai companiei, din departamentele de IT, marketing, HR, financiar, aprovizionare, vanzari si call center. In spatiul din Grant Mall, care gazduia si operatiunile centrale ale eMAG, vor functiona in continuare showroom-ul si centrul de service.

Swan Office & Technology Park a obtinut recent calificativul "Foarte bun" in procesul de certificare BREEAM, cea mai utilizata metoda de evaluare a cladirilor din perspectiva impactului asupra mediului inconjurator.

eMag a realizat in primul semestru vanzari de 62 de milioane de euro, in crestere cu 52% fata de perioada similara a anului trecut. Pentru intregul an, magazinul tinteste afaceri de 150 de milioane de euro, prin pastrarea ritmului de crestere de 50%.

In Swan Office & Technology Park mai are inchiriate spatii operatorul de evenimente Ambery HalL, retailerul de eelctronice si electrocasnice Flanco.

Proiectul a fost dezvoltat de Chayton Capital, printr-o investitie de 50 de milioane de euro inceputa in 2005. Agenti de inchiriere sunt companiile de consultanta imobiliara Colliers International, care se ocupa si de marketingul proiectului si Jones Lang LaSalle, responsabil si cu administratea cladirii.


Sursa

10 October 2011